Grupperne til ESWC er kommet ud, og danskerne er kommet i hver deres stærke gruppe – vi har taget en snak med de danske deltagere til turneringen.
eswc-grupper

Grupperne til ESWC.

Der er ikke gået mange dage siden den sidste kvalifikationsturnering til ESWC, hvor Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg tog den sidste kvalifikationsplads. Med blot fire dage til danskernes ankomst i Paris, og fem dage til første kamp spilles, kan man roligt sige at både spillerne og Sports-Gaming er spændt på turneringen. I aftes blev spændingen kun større, da spillerne nu kunne se deres grupper og deres modstandere i den indledende fase af turneringen. Billedet kan ses her på siden, og kan forstørres ved at klikke på billedet. Som man kan se på billedet, så undgik danskerne faktisk to af de helt store stjerner – Sean ‘Dragonn’ Allen og Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje. Dog er der ingen af spillerne, der har en decideret nem gruppe. Især Niller kommer til at møde en helt vild modstand, når han møder Spencer ‘Gorilla’ Ealing, der for alvor er skarp i Ultimate Team. Vi har taget en snak med Niller omkring hans tanker om gruppen.

“Jeg ser sværhedsgraden som meget svær i min gruppe, ligesom de 3 andre grupper. Der er ingen lettere grupper, men jeg er fint tilfreds med min gruppe. TimoX og Gorilla er de store favoritter i mine gruppe, og nok også dem man forventer at se på nummer 1 og 2. Jeg ved at Gorilla kommer med et sindsygt hold, og TimoX har spillet en masse FUT. Jeg har stadig ikke nogen resultater i FUT, som jeg kan støtte mig op af, og er rimelig sikker på at jeg kommer med et af de svageste hold. Jeg har ikke haft heldet med mig i hverken FUT Champions eller Draft Rewards, og såvel har jeg heller ikke pakket noget som helst, som er værd at nævne. Jeg har desværre ikke særlig meget kendskab til de sidste 4 i min gruppe, men hvis man kigger på min historik mod TimoX, Gorilla og David, så ser det lovende ud. Jeg har spillet lige op med TimoX i næsten alle vores kampe siden FIFA 15, og jeg har slået David et par gange i 16. Gorilla har jeg ikke mødt endnu i FIFA 17, men det skal nok blive en sjov og spændende kamp.”

Vi spurgte også Niller om en kommentar på de to andre danskeres grupper, hvortil han svarede:

“August og Lars har selvfølgelig også nogle svære grupper, men jeg ser den danskerløse gruppe, som dødens pulje. August havde helt styr på Poacher i Gfinitys PLAL sidste år, da han vandt 4-0 samlet over 2 kampe. Poacher ligner dog en, som har oppet sig meget siden de mødtes der. Navid er tidligere ESWC vinder, så han bliver selvfølgelig også en svær modstander. Agge er selvfølgelig favoritten i hans gruppe, så derfor ser jeg ham også gå videre til slutspillet. Lars’ gruppe er en endnu en gruppe, hvor jeg ikke har kendskab til de fleste. Jeg ved at Daxe, Mmilosz og Butenko er nogle rigtige gode spillere. Sattar Hoosein kendte jeg ikke før for nyligt, og han har åbenbart vundet ESWC før. Jeg ser dog Daxe, Milo og Lars som favoritterne i den gruppe.”

Agge som vinder af ESWC sidste år.

Agge som vinder af ESWC sidste år.

Agges gruppe er heller ikke nogen let gruppe. Den første gruppemodstander, man ser, når man lader øjnene glide ned over hans gruppe, er den tidligere vinder af turneringen Navid ‘AdamanT’ Borhani. Også ‘Poacher’ og ‘Gooku94’ kan det være en idé at holde øje med, men uanset hvordan man vender og drejer det, må man nok kalde Agge favorit i sin gruppe. Han kommer til turneringen som forsvarende mester, og håber naturligvis på at holde den.

Til sidst er der Primeturbo. Han har fået det, mange kalder den “letteste” gruppe. Naturligvis er der ingen decideret let gruppe, især ikke med spillere af den verdensklasse kaliber, der deltager til ESWC. De to første spillere, der stikker ud fra listen, er Lucas ‘DaXe’ Cuillerier og Daniel ‘Bubu’ Butenko. DaXe blev signet til PSG sammen med Agge, og er et af de mest lysende franske talenter på scenen. Butenko er lige nu forsvarende mester af den virtuelle Bundesliga, samt tidligere FIWC-deltager. Primeturbo er heller ikke ked af den gruppe, han er kommet i.

“Jeg ser alle grupper som svære, men jeg har på papiret nok fået den letteste gruppe. Det er dog en svær gruppe, hvor Butenko, Daxe og Milosz er nogle fantastiske spillere, som bliver svære at komme forbi. De har nogle fantastiske hold. Jeg ser de tre førnævnte spillere og mig selv som favoritter, men når det er sagt, så kan alle 4 også ryge ud. Det er den sværeste turnering jeg nogensinde har set, hvor næsten alle er rigtig gode FIFA spillere, så det bliver spændende at se, hvem der rammer niveauet i weekenden.”

Lars havde også forhåbninger til de andre danskere i turnering, som han absolut tror på store resultater fra:

“Jeg tror og håber de kommer til at klare sig godt. Især Niller håber jeg som holdkammerat kan nå videre fra gruppen, og den er langt fra let, hvor Gorilla venter. Agge er jeg sikker på går videre fra gruppen, og jeg glæder mig til at se hans niveau. Det bliver spændende at følge os alle tre vil jeg mene, så jeg glæder mig til ESWC.”

Vi glæder os til ESWC – gør du?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.