Det er med stolthed at vi nu kan præsentere Geekunit.dk Winter League – en online turneringsrække på Playstation 4 som kører hen over vinteren med ugentlige turneringer og en afsluttende finaleturnering.

Se leaderboard

Ligaen vil være for plusmedlemmer, og der vil blive afholdt minimum 10 turneringer i løbet af vinteren som alle giver point til et leaderboard. Læs mere om plusmedlemskabet. Første turnering vil blive afholdt i næste uge, så skynd jer at få jer tilmeldt og vær med i konkurrencen som du kan læse mere om nederst!

Søndag d. 7. februar 2016 vil der så blive afviklet finaleturnering for top 16 på det endelige leaderboard, og her vil der være lækre præmier på spil. Den sidste ordinære turnering vil blive afviklet søndag d. 31/1 – 2016.

Køb plusmedlemskab

Præmier pr. turnering:
200 kr. fordelt på top 2 samt lækkert gear fra Geekunit.dk af varierende slags. Præcise præmier annonceret samtidig med hver turnering.

Præmier til finaleturneringen:

  • 1. præmie: 500 kr. + PS4 controller + Geekunit.dk gear
  • 2. præmie: 250 kr. + Geekunit.dk gear
  • 3. præmie: 150 kr. + Geekunit.dk gear
  • 4. præmie: 100 kr. + Geekunit.dk gear

Geekunit.dk Winter League er for plusmedlemmerne, og for dem der allerede har et aktivt medlemsskab skal der ikke gøres mere end at tilmeldes turneringerne når de annonceres undervejs, men for nye brugere kræver det bare et køb af plusmedlemskab. For hele Winter League koster medlemskabet 150 kr. + gebyr, og det vil også være muligt at købe udelukkende til den næstkommende turnering for 40 kr. + gebyr.

Køb plusmedlemskab

Første turnering i Geekunit.dk Winter League afvikles i næste uge, så hold øje med siden og få købt medlemskab sådan du er klar til at deltage!

For alle der køber medlemskab (for hele turneringsrækken) inden 1. turnering, vil der være en lodtrækning om en lækker præmie fra Geekunit.dk – nemlig dette lækre In-Ear headset fra ROCCAT

geekunit-nakkelabel

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.