Geekunit.dk Winter League er nu nået til finaleturneringen, hvor de 16 bedste spillere gennem de 10 turneringer har kvalificeret sig til at kæmpe om at blive den samlede vinder. Derfor bringer vi interviews fra flere af spillerne de næste par dage.

Gennem de kolde vintermåneder har der været fuld gang i turneringerne på Sports-Gaming.dk, hvor Geekunit.dk Winter League har rullet siden november måned, og derfor mangler vi blot at finde den samlede vinder af turneringen. Spillerne har hver turnering optjent point til et leaderboard, og de 16 bedste på dette leaderboard skal nu kæmpe om den samlede sejr samt følgende præmier:

  • 1. præmie: 500 kr. + PS4 controller + Roccat Syva fra Geekunit.dk
  • 2. præmie: 250 kr. + Roccat Syva fra Geekunit.dk
  • 3. præmie: 150 kr. + SpeedLink Stix til PS4 + Geekunit Mousepad Large fra Geekunit.dk
  • 4. præmie: 100 kr.

 

Vi har snakket med i alt 9 spillere og inddelt dem i grupper, som består af 3 favoritter, 3 underdogs og turneringens tre største talenter.

I dagens optakt præsenterer vi de tre spillere, som er vores bud turneringens underdogs. De består af spillere, som allerede har vist højt niveau ved diverse turneringer, men stadig mangler noget for at blive en del af favoritfeltet:

Frederik Fredberg – Wicked Gaming:

For få måneder siden blev Frederik Fredberg en del af det nystartede hold, Wicked Gaming og siden har han og holdkammeraten, Daniel ‘Dingo‘ Kristensen leveret flotte resultater til både 2v2 DM og Elgiganten Cup. Fredberg kan volde de fleste modstandere store problemer med sine mange finter og sin evne til at gøre det uventede, men mangler stadig at bevise sig selv på allerhøjeste niveau. Selv var han meget optimistisk omkring sine chancer på søndag, da vi spurgte ind til hans forventninger og sit bud på en top 3:

“Jeg har ikke rigtig de store forventninger til finaleturneringen på søndag, da jeg ikke har spillet seriøst og stort set ikke har spillet på det sidste. Hvis jeg bare skal have den mindste chance for at gå hele vejen, skal jeg finde mit niveau fra et par uger siden. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har en chance for at vinde, men det kræver i den grad, at jeg rammer mit topniveau. Der er ingen tvivl om, at Bacha er favorit til at tage turneringen. Han er kvalificeret til VM og laver ikke andet end at smadre alt og alle på Gfinity.”, lød det fra Fredberg, som havde Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg en 2. plads og enten Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard eller Jesper ‘Pilm‘ Prang en 3. plads.

Nicklas ‘Niller’ Stensgaard – Wicked Academy:

Niller skiftede for få dage siden til Wicked Gamings akademi-hold, og tog dermed endegyldigt afsked med sit tidligere hold, HVB E-Sports. Nillers største højdepunkt har indtil videre været en bronzemedalje til Danmarksmesterskabet i FIFA 15, hvor en flot dribletur sirkede ham sejren over Mads Larsen i bronzefinalen. Med en god teknik, et organiseret pres og kontrolleret fodbold har Niller nogle spændende redskaber, som kan sikre ham en god turnering på søndag. Selv havde han fokus på det defensive, da vi spurgte ind til hans forventninger til sig selv og sine modstandere:

“Jeg forventer en turnering med højt niveau fra alle spillere, og derfor vil der også komme nogle tætte kampe. Derudover forventer jeg, at det bliver en turnering, hvor der vil ske nogle få overraskelser. Jeg sagde tidligere, at der vil ske mange overraskelser i turneringen, men det forventer jeg ikke kommer til at ske, da Pilm eller Bacha tager sejren. De er begge to i super form for tiden, og de har en masse kvalitet i deres spil. Hvis jeg skulle vælge en af dem, ville det være Pilm, da han har domineret hele Winter League turneringen, og jeg tror derfor også, at han vil ende med at tage det hele. Jeg skal have fokus, selvtillid og en god defensiv. Min defensiv har ikke været på toppen på det seneste, men jeg har arbejdet meget med det, og selvom der stadig er lang vej endnu , så tror jeg stadig på, at jeg er en af dem med det bedste forsvar af alle spillerne i turneringen. Derudover skal jeg have besluttet mig for hvilket hold jeg skal bruge i turneringen”, fortalte Niller, som spåede Magnus ‘Legenden‘ Larsen til at ende på 3. pladsen efter Pilm og Mohamad Al-Bacha.

Wali ‘Kaz‘ Kazmi – XI-Gaming:

Wali Kazmi har det seneste halve år bevæget sig væk fra talentprædikatet og op mod toppen af dansk FIFA. Som forsvarende danmarksmester for de unge, en 23. plads på den danske rangliste og en rolle som team leader på XI-Gaming har Wali for alvor slået sit navn fast på den danske scene ligner en mand, der sagtens kan overraske på søndag, hvis marginalerne er med ham. Han nævnte dog sit svingende online-niveau da vi spurgte ham om hans forventninger til turneringen:

“Jeg ved ikke, hvad jeg forventer endnu, da jeg ikke spiller så godt online. Hvis jeg kan spille ,som jeg gør offline og finder motivationen, så kan jeg godt ende som vinder af turneringen. Jeg ser favoritten til at være Pilm. Han har været den suverænt bedste, så der er jeg ikke i tvivl. Samtidig træner jeg en del med Pilm, og jeg kan se, hvor gode takter den gamle dreng viser. Jeg har faktisk troen på, at jeg kan komme i top 3, hvis jeg kan ramme dagen. Det sker bare ikke så ofte online. Hvis det skal lykkes for mig, skal jeg ramme det niveau, jeg kan ramme offline, for så ved jeg, at jeg kan gå hele vejen. Jeg skal håbe på, at lysten er der, samt at jeg har heldet med mig, for det har jeg virkelig ikke haft må man sige.”, lød det fra Wali, som nævnte Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg som det sidste navn i sin forventede top 3.

 

Følg med i morgen, hvor vi sætter fokus på de tre spillere, som er vores bud på de største talenter i Geekunit.dk Winter Leagues finaleturnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *