Geekunit.dk Winter league er en online turneringsrække som afvikles på Playstation 4, og der afvikles 10 turneringer indtil afslutningen af januar. Herefter samles de 16 bedste på leaderboard til en finaleturnering med yderst lækre præmier. Læs mere om Geekunit.dk Winter League

Deltagelse i Geekunit.dk Winter League kræver et aktivt plusmedlemskab – prisen er 150 kr. for hele turneringsrækken (Bemærk: salget er stoppet for hele rækken!), og hvis man kun vil deltage i en enkelt turnering, er prisen 40 kr. Læs mere om plusmedlemskab

Næste turnering: Søndag d. 17/1 kl. 19.30

Køb plusmedlemskab

Tema: Frit holdvalg

Præmier:
1. præmie: 150 kr. + SpeedLink Medusa XE PS4 headset fra Geekunit.dk (værdi: 399 kr.)
2. præmie: 50 kr.

Derudover vil der være point til top 16 på leaderboard for turneringen.

Turneringen afvikles her på siden på søndag, og kampprogrammet vil blive vist løbende på denne side. Alle spillere bedes være klar på siden senest 19.15.

Turneringen afvikles med indledende gruppespil og efterfølgende slutspil – den endelige struktur afhænger af deltagerantallet.

Tilmelding foregår i nedenstående formular eller via dette link. Husk at indskrive PSN som navn!


Tilmeldingen er kun for brugere der har plusmedlemskab, og derfor vil alle andre blive afvist. Har du lyst til at være plusmedlem kan du læse mere her, og købe det her. Tilmeldingen lukker søndag kl. 18.00.

Der spilles efter standard online regler, og kampene afvikles som venskabskampe med online hold. Man skal møde op på sidens chat 15 minutter før turneringsstart, og desuden sørge for at gøre sig synlig i chatten. Man er selv ansvarlig for at kampene bliver afviklet til de programsatte tidspunkter og resultaterne indsendes via resultatformularen herunder. Custom tactics er tilladt, men custom formations er IKKE tilladt!

Indsend resultat fra kampen (gøres af udebanen)

[contact-form-7 id=”6046″ title=”FUT Resultat”]

Turneringsafvikling

Deltagerne skal inden første kamp, have tilføjet de øvrige modstandere, som man er kommet i gruppe med, som PSN venner.

Kampene spilles ved at deltageren der spiller på hjemmebane inviterer modstanderen til en venskabskamp.

Kan du ikke finde din modstander, så kontakt modstanderen på chatten før admins kontaktes

Resultater:

Spilleren der er på hjemmebane, har ansvaret for at tilføje modstanderen samt invitere til kamp. Spilleren der står på udebane står for at indsende resultatet efter kampen via kontaktformularen længere oppe på siden!

Afbrudt kamp

Det er ikke tilladt at afbryde forbindelsen i en kamp. Hvis der opstår fejl, starter man spillet op igen og spiller de resterende minutter. Når tiden er løbet ud, gælder målene fra begge kampe. Dokumenteres det, at forbindelsen bevidst er afbrudt, kan det medføre udelukkelse fra turneringen og fremtidige turneringer.

Nøl:

Det er ikke tilladt bevidst at trække tiden. Skulle det ske, skal anklageren sørge for at kunne dokumentere det, f.eks. ved hjælp af video.

Placering:

Ved pointlighed gælder samlet målscorer, derefter flest scorede mål. Ellers lodtrækning

Udeblivelse:

Er modstanderen ikke mødt op inden 5 minutter efter kamptidspunktet, skriver man en besked til modstanderen i chatten inden 15 minutter efter kampstart. Er der derefter intet svar, skal udeblivelsen rapporteres på turnering@sports-gaming.dk.

De komplette regler er de samme som vi brugte til vores ESWC kvalifikation – læs dem her!

Der vil være 1-2 admins til stede på chatten under hele turneringen, og de beslutninger som tages, bedes respekteres 100%. Ved dårlig forbindelse og tvivlsspørgsmål, kan det være aktuelt at tage beslutninger på et tyndt grundlag, men pga. tidspres kan dette blive nødvendigt.

geekunit-nakkelabel

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.