Gaming er større end nogensinde – skal I være med?

Vi oplever en kæmpe interesse for gaming fra både firmaer, foreninger og organisationer i Danmark, og vi kan tilbyde et stor vifte af konsolaktiviteter. Vi kan sammensætte et gaming område som indeholder FIFA, Just Dance eller Virtual Reality, og samtidig kan vi også komme med en masse andre konsolspil – kun fantasien sætter grænsen. Et gaming event passer perfekt til storcentre, til ungdomsklubber, til open by night, til Blå Mandag eller tonsvis af andre ting.

Vi kommer og sætter alt udstyret op og sørger for at det hele kører – om der skal laves konkurrencer undervejs bestemmer I, men vi står klar til at lave lige præcis det event I ønsker.

Prisforslag

Det er svært at sætte faste priser når vi skal afvikle events, for der er kæmpe forskel på hvilke elementer aftalen indebærer. Om det “bare” er at komme og afvikle eventen, om det er med fuldt udstyr, om der er noget forberedelse inden osv. Det vil altså være en vurdering ud fra hvem “kunden” er, hvilke midler de har til rådighed og hvordan konceptet er skruet sammen. Dog har vi lavet en vejledende prisliste sådan potentielle kunder kan få en ide om niveauet, men de endelige priser vil altid bero på en konkret vurdering af indholdet, lokationen og størrelsen.

Se vejledende prisliste

For booking eller yderligere informationer, udfyld da nedenstående formular!

[contact-form-7 id=”4091″ title=”Kontaktformular 1″]