Vi er nu én dag tættere på CULT Cola Odense Open, hvor der vil være 1v1 og 2v2 turneringen i den sidste weekend af sommerferien mellem d. 8. og 9. august, og derfor har vi også endnu en optakts-artikel klar til jer. Tidligere i dag snakkede vi med det unge hold, HVB E-Sports, og du kan læse hele deres optakt lige her.

Køb billet til CULT Cola Odense Open

I dag tager vi et kig på endnu et af de ældste og tidligere største teams, FIFA Team Copenhagen. FIFA Team Copenhagen har bidraget med en masse til den danske Fifa scene, både med deres online turneringer, men også i konkurrence-delen af Fifa, hvor de altid har haft ambitionerne til at lege med i toppen. FTC har tidligere haft spillere som Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Jesper ‘Pilm’ Prang. Netop Pilm sikrede dem deres seneste sejr på holdet, nemlig Aarhus Open, men kort tid efter forlod han holdet for at finde nye målsætninger. Lige nu er de et hold bestående af Paw ’Wap’ Bertelsen og Kenneth ’Bankeren’ Bank, der altid stiller stabilt op til events, den unge Viktor Skjoldbjerg Naur, som skal være med til at sikre fremtiden af klubben, og sidst men ikke mindst deres nyeste signing, svenske Douglas ‘HortyGoose’ Dahlberg.

Vi har snakket med deres holdejer, David ’Prozac’ Merkistein Rasmussen, og hørt lidt om hans tanker omkring Odense Open:

“Vi har Viktor og Kenneth klar, Douglas kommer ikke og Paw er forhindret i at komme. Jeg havde dog håbet på at Paw kunne deltage, da han føler han har en masse at bevise offline, menn så bliver det til DM vi ser Paw i aktion igen. Presset bliver lagt lidt på Kenneth, da Viktor er et talent vi stadig bygger på, så han får lov til at spille i fred og ro, men målet må være minimum top 16 for Kenneth, dog ser jeg gerne en flot semifinale plads til FTC.”

Jeres seneste resultat på holdet var Jesper Pilms enorme sejr til Aarhus Open. Nu hvor I ikke har ham mere, føler du så at I mangler en spiller af Pilms kalibre til at gentage en præstation som netop han gjorde?

“Pilm gjorde det super flot og nu er Douglas lige ankommet, samt Viktor som er vores fremtidige talent, så jeg vil igen smide min store tiltro over på Kenneth og Paw. De må vise fanen frem her hos FTC, indtil Viktor er klar og Douglas er faldet til på holdet.”

Det var ordene fra FIFA Team Copenhagens manager. Vi er slet ikke færdig med optakt til Odense Open, så følge med her på siden helt frem til eventet.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.