Op til lørdagens Frejlev-turnering har vi taget en snak med to lokale debutanter. Byd velkommen til Kasper Kowalski og Emil Jess Jensen, der stiller op til Danmarks første 2v2-turnering i FIFA 18.

2v2-turneringer er intet mindre end et fantastisk fænomen indenfor konkurrence-FIFA. Indtil videre har vi haft fornøjelsen af at opleve op til flere, der ankom til disse turneringer uden den helt store erfaring og i flere tilfælde faktisk stillede op for første gang, men som alligevel endte med at stå øverst på podiet, da turneringen var ovre. Med andre ord, så er 2v2-turneringer stedet, hvor drømmen om at spille FIFA på højt plan med vaskeægte kontrakter og andre begejstrende ting kan komme til virkelig.

Malthe Dørge og Mikkel Hjorth Bach til Elgiganten Cup 2v2 tilbage i januar 2016.

Vi går stærkt ud fra, at navnene Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach og Malthe ‘Kontradørge’ Dørge lyder bekendte for jer. Tilbage i januar 2016 besluttede de sig for at prøve kræfter af med en 2v2-turnering for første gang, og her lykkedes det simpelthen de to drenge på blot 14 år dengang at gå derfra med en kæmpe ære, store præmier og ikke mindst senere hen en kontrakt med FIFA-holdet Wicked Gaming, da de tog røven på alle favoritterne, der ikke havde forventet så stor en præstation fra to “ukendte spillere”.

På lørdag kan det samme naturligvis ske for to nye debutanter, eftersom Frejlev åbner dørene op for en af Danmarks første FIFA-turneringer. Det er et nyt spil, ingen har haft særlig lang tid til at tilpasse sig det nye gameplay og kort fortalt, så har alle chancen for at gå derfra med den store sejr.

Og der er da heller intet der taler imod, at det ikke lige så godt kunne være de to lokale gutter, Kasper Kowalski og Emil Jess Jensen, der går under holdnavnet ‘Team Créme de la Créme’, som løber med sejren. Begge to er debutanter og stiller altså op til turneringen sammen, selvfølgelig med den forhåbning om, at de går hen og vinder. Det, og meget mere, fortalte de os forleden, da vi tog en snak med dem, og du kan læse hele interviewet herunder:

I deltager den 30. oktober i en 2v2-turnering i jeres by – hvor meget glæder I jer til dette, og hvordan kom I egentlig lige på den idé at tage til en FIFA-turnering sammen?

Emil: “Vi glæder os til at teste os selv mod andre, og se hvordan det kommer til at gå samt forløbe. Det er også første gang, vi deltager i en FIFA-turnering begge to. Vi spillede en del 2v2 sammen sidste år i sæsoner, fordi vi begge to slog alle vores venner, samt er de eneste der spiller på Xbox One. Vi hørte så om turneringen igennem vores venner, som er med til at arrangere den og besluttede at deltage.

Nu da det er jeres første turnering, kan det jo være svært at vurdere sit umiddelbare niveau (ligesom det fulde FIFA 18 naturligvis ikke er udkommet). Har I dog selv en idé om, hvor gode I er sammenlignet med andre? Og hvilke forventninger stiller I op med?

Kasper: “Jeg har selv spillet FIFA, siden jeg var omkring 8-9 år gammel, og jeg ved, at Emil også har spillet i mange år. Derfor har vi en masse erfaring fra tidligere spil, hvilket jeg mener vil medføre, at vores niveau er solidt, selv om vi ikke har spillet det nye spil ordentligt endnu. Når jeg spiller FIFA er det altid med høj selvtillid. Jeg vil aldrig indrømme, at nogle er bedre end mig, for det er umuligt. Jeg ved, at Emil har det på samme måde som mig på det punkt. Vi kender ikke vores konkurrenter, da vi kun fokuserer på at spille vores eget spil. Derfor er det svært at sige, hvor gode vi er i forhold til de andre, men én ting er sikkert – vi går efter guldet.

Hvilke fordele tror du det har, at I begge to er ukendte for alle de andre deltagere på nuværende tidspunkt?

Elgiganten Cup 2v2.

Emil: “Jeg tror, der er en del fordele ved, at de andre ikke kender os. Derimod kender vi jo heller ikke nogle, udover de professionelle vi måske har hørt eller læst om. Det bliver også svært ift., at det er et helt nyt spil, og det bliver spændende at se, hvordan vores niveau er ift. de andre deltagere.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om I kender nogle lokale spillere på forhånd, men hvordan er jeres kendskab ellers til selve “den danske FIFA-scene”? Har I hørt om nogle af de bedste før?

Kasper: “Når det kommer til kendskab til vores konkurrenter og den danske FIFA-scene er jeg ikke den skarpeste. Jeg har hørt noget snak om nogle gode amatørspillere, der muligvis deltager, men det er selvfølgelig ikke noget, der skræmmer mig. Jeg har hørt om nogle af de store før, men jeg vælger mest af alt på at fokusere på mit eget game. Jeg overvurderer aldrig min modstander før en kamp, lige meget hvem de er, og hvor gode eller kendte de er. Jeg behandler alle modstandere på samme måde.

Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen.

Og så lige et fælles bud her til sidst, hvis I kender nogle af deltagerene – hvem tror I løber med sejren den 30.?

Emil: “Jeg kender heller ikke umiddelbart nogen, men uanset hvem der deltager, regner vi naturligvis med at vinde det hele.

Kasper: “Jeg ved ikke med Emil, men jeg ved endnu ikke, hvem der deltager i turneringen. Blandt andet derfor ser jeg Team Créme de la Créme som vinder.

Du kan læse meget mere om turneringen samt finde billetter til den lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.