Fortrøstningsfulde Agge: Jeg bliver bare nødt til at fortsætte

0
877
Agge i interview med TV 2 under VM i FIFA 2016.
Der var både skuffelse og optimisme at spore hos August ‘Agge’ Rosenmeier, der nu efterfølgende reflekterer ovenpå weekendens frustrerende resultat i Paris.

August ‘Agge’ Rosenmeier var denne lørdag Danmarks helt store håb i Live Regional Finals i Paris, der kunne have endt ud i videredeltagelse til FIFA 17 Ultimate Team Championship Series i Berlin til maj.

Sådan skulle det desværre ikke vise sig at for danskeren, der ikke formåede at komme videre fra dødens gruppe, som den blev kaldt, og det var til trods for, at han ellers havde startet godt ud med en sejr over turneringens umiddelbare favorit ud over ham selv, Spencer ‘Gorilla’ Ealing.

Du kan læse om hele turneringen lige her.

Agge har nu selv i form af en video-blog været ude og give sine egne meninger om hele turneringen. Og til trods for et tidligt exit var danskeren meget begejstret over hele setuppet til turneringen, samt hvordan EA Sports var gode til, som han selv sagde det, at “endelig gøre noget mere ud af at give noget ekstra information om spillerne, der var med i turneringen.”

En ting han til gengæld var mindre tilfreds over var, at de allerede skulle møde op klokken halv syv om morgenen samme dag som turneringen tog sted. Han mente, at deltagerne behøvede flere timers søvn, hvis de skulle præstere deres yderste.

Ud over de forskellige forhold til turneringen samt oplevelsen ved at være afsted, snakkede Agge naturligvis også om sin præstation i Paris. Her fortalte han især om kampen mod ‘Bullock’, hvor han gik til kampen med fuld selvtillid og en vis sikkerhed om at gå videre, eftersom han gik ud fra, at dette var gruppens “lette” modstander.

I stedet skulle det vise sig at blive en kamp, hvor marginalerne ikke var på hans side, der hermed blev Agges første og eneste nederlag i turnering, som også sendte ham ud.

Selv beskriver Agge i sin video nederlaget som værende et af de måske hårdeste nogensinde for ham.

“Det var et virkelig svært nederlag – faktisk endda måske det hårdeste jeg har haft i min karriere,” fortalte han og kom herefter med en optimistisk kommentar om den nuværende situation, han står i.

“Men jeg ved bare, at jeg bliver nødt til at fortsætte med at spille, aldrig må give op og blive ved med at kæmpe. Og så vil det i sidste ende gå min vej forhåbentlig.”

Du kan herunder se hele Agges video med sin egen lille nedtakt med engelsk tale, han lagde op denne mandag aften:

 

Læs også: USAs største sportskanal TV-transmitterer stor FIFA-turnering i Berlin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here