Vi vil løbende opdatere med små og korte nyheder fra Brasilien. Gruppespillet begynder kl. 21.00, og vi håber på at kunne vise den første danske verdensmester i historien

*Se livestream i bunden af denne nyhed*

Klokken 22.40:

Kampen er fløjtet af. En begejstret Agge stiller nu op til interview som verdens bedste spiller!  Stort tillykke her fra Sports-Gaming.dk!

Klokken 22.37:

AGGE ER VERDENSMESTER! Neymar til 3-1 efter 76 minutter! Agge burde under ingen omstændigheder smide den væk med sin stærke defensiv!

Klokken 22.34:

AGGE TIL 2-1! Luiz Gustavo header hjørnesparket i kassen! Agge går ned i 5-4-1, mens vi ser en 4-2-4 hos englænderen Bytheway. Agge er nu 20 minutter fra at kalde sig verdensmester!

Klokken 22.32:

Halvleg – 1-1! Fantastisk 1. halvleg, hvor Agge har haft gode muligheder for at lave flere mål. En yderst tæt kamp, som kan gå begge veje!

Klokken 22.21:

Med legenden, Ronaldo de Lima, på scenen er der nu lagt op til et brag af en finale! Agge med Brasilien mod David Bytheway med Tyskland. Finalen starter nu!

Klokken 22.14:

Hollænderen Steven Van de Vorst kan nu kalde sig verdens 3. bedste spiller efter sejrsmålet til 2-1 i 117. minut mod sin landsmand Jorrick Boshove.

Klokken 21.47:

David Bytheway er nu også i finalen! Dermed står den mellem Bytheway og Agge. Hvem kan senere kalde sig for verdens bedste FIFA spiller? Først står den dog på bronzefinale!

Klokken 21.26:

Agge er i finalen! En sikker 2-0 sejr i en ensrettet kamp! Jorrick Boshove fra Holland møder David Bytheway fra England i den anden semifinale.

Klokken 21.22:

Hulk scorer efter et par skarpe driblinger og dermed er Agge foran 1-0 efter 70 minutter! Agge går nu ned i 5-4-1, mens Van de Vorst ændrer ned til 4-2-4!

Klokken 21.17:

Halvleg – Agge er i fuld kontrol, men har brændt et par chancer. Fortsætter han sådan, får Van de Vorst en meget hård halvleg!