Danske August ‘Agge’ Rosenmeier skal ud i et skandinavisk topbrag, efter der i nat blev trukket lod til dagens grupper ved FIFA Interactive World Cup.

I nat blev foregik lodtrækningen til dette års FIFA Interactive World Cup, hvor danskerne August ‘Agge‘ Rosenmeier og Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha er blandt de blot 32 kvalificerede fra hele verden. Disse er delt op i to store puljer med 16, der dyster på Xbox og 16, der dyster på PS4, hvor Bacha og Agge begge har kvalificeret sig via PS4. Derfor skal de dyste på denne, indtil der er fundet en vinder på PS4 og en vinder på Xbox, som så mødes i finalen. Udover den faste vært, Kay Murray, var den engelske fodboldlegende, Frank Lampard, mødt op for at hjælpe med lodtrækningen.

Med afbud fra den forsvarende verdensmester, Abdulaziz ‘MrDone‘ Alsheri, blev tyske Benedikt ‘Saltz0rDSC01764Saltzer fra VFL Wolfsburg fløjet ind i USA som erstatning for Saudi-Araberen, og dermed fik han altså den sidste plads som deltager ved dette års FIWC. Og netop Saltzer kommer vi til at se endnu mere til i aften, da han var en af de tre spillere, som blev sat i samme gruppe som danske Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha. Udover ham skal Tricked-spilleren også op mod et andet større navn i Dean Combes, der sidste år var tæt på at komme videre fra kvartfinalen ved FIWC. Sidste mand i gruppen var et mere ubeskrevet blad i den 29-årige Victor Guedes fra Brasilien. Dermed slap Bacha for det helt store udenlandske navn i PS4-puljen, som er svenske Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje.

Det bliver dog August ‘Agge‘ Rosenmeier, som i morgen skal krydse klinger med svenskeren, mens enDSC01842 anden rutineret herre, Guiseppe Guastella, også er en del af gruppen. Den sidste af Agges modstandere er brasilianske Edson Mata. Dermed er denne gruppe udset til at være den hårdeste pulje på PS4-siden. Boraslegend vandt tilbage i FIFA 13 Virgin Gaming Challenge Series i Las Vegas og er det helt store navn i Sverige, mens Guiseppe Guastella er en rutineret FIWC-spiller med mange deltagelser gennem årene, hvor specielt hans semifinaleplads i 2012 har været det helt store højdepunkt. Derimod er det Edson Matas første FIWC, og derfor forventes han at få en hård oplevelse i morgendagens gruppespil.

Følg med i aften, hvor gruppespillet vil foregå. Det hele kan ses her på Sports-Gaming, og gruppespillet kan streames her, ligesom der i morgen vil være live updates.

groups

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *