FIFA afholdte et eksklusivt launch-event i Zürich, Schweiz, i dag d. 26. september, hvor Mohamad Al-Bacha var inviteret til at spille mod Benedikt ‘Salz0r’ Saltzer, men dette var ikke det eneste, som skete – der blev også annonceret nyheder om FIWC.

“London Calling” – det er FIFA’s tagline, når verdensmesterskabet i FIFA igen i år rammer Europa. Og nu med større setup, større præmiepulje og mere fokus end nogensinde før, kan FIFA 17 gå hen at blive det største år nogensinde for FIFA. Vi har her samlet alle de vigtige informationer for annonceringen omkring FIWC-finalen i FIFA 17, og der er store ting i vente.

Hvis man tager et blik på billedet i toppen af artiklen, så kan man se de forskellige måder at kvalificere sig til FIWC 2017 på. Her kan man se de traditionelle metoder: Onlinekvalifikation for Europa, Nord- og Sydamerika samt Resten af Verden. Der er flest pladser til Europa med fem til hver konsol, mens Nord- og Sydamerika og Resten af Verden har henholdsvis fire og to pladser på hver konsol. Derudover er der også kommet to nye kvalifikationsmetoder. Man kan nu kvalificere sig via Ultimate Team og deres Championship Series. Det er FUT Champions, der allerede nu er tilgængeligt for folk, hvor man altså kan komme hele vejen til verdensmesterskabet. Hvordan det præcist kommer til at foregå, vides dog ikke endnu. Derudover er der kommet noget nyt, som hedder FICWC. Dette er FIFA Interactive Club World Cup. Rygterne går på, at det er professionelle fodboldklubbers repræsentanter, der vil kunne spille om to pladser til FIWC. Dog er dette heller ikke noget, vi kender detaljerne om.

Til sidst er der lidt om præmiepengene. Den samlede præmiesum for hele FIWC stiger for første gang nogensinde over det fem-cifrede beløb – og faktisk helt op i det syv-cifrede. Der er en præmiepulje på 1,3 millioner dollars, og vinderen af FIWC får en 10-dobling af tidligere års præmier, altså 200.000 dollars. Hvordan resten af pengene fordeler sig, bliver svært at sige. Nu har vi et godt indtryk af, hvordan FIWC kommer til at blive skudt i gang – vi glæder os til det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.