Siden d. 28 maj, hvor EA offentligjorde at der vil være kvinder med i Fifa 16, er det væltet ind med nye detaljer om det nye spil. I dag offentligjorde EA så en ny stor detalje der vil komme med i Fifa 16. Dette er en ting som mange, nok specielt Barcelona og Messi fans, har ventet på i rigtig lang tid. I det nye spil vil der nemlig komme ”no touch dribbling”, altså dribling uden berøring med bolden. Dette betyder at man nu vil kunne snyde modstanderen, ved at ens spiller laver bevægelser med kroppen, som man kan se i videoen nedenfor. Dette vil dog ikke være en eksklusiv detalje til Messi, men en detalje flere spillere med god teknik vil kunne udføre, som også kan ses nedenfor. Man vil dog stadig kunne mærke at Messi er den bedste til ”no touch dribbling” i spillet, som vi jo også tydeligt kan se når han tryller med bolden i virkeligheden.

Info fra EA Sport omkring det nye tiltag:

Hvad er Dribling uden berøring?

Dribling uden berøring er vores nye driblesystem, der giver spillerne friheden til at vælge, hvordan og hvornår de rører bolden. Ved at skabe afstand mellem spilleren og bolden får du mulighed for at udføre forskellige finter, kropsfinter eller sågar at skifte retning uden rent faktisk at røre bolden.

Sådan aktiverer og bruger du Dribling uden berøring i FIFA 16.

Tryk på og hold L1/LB nede på din controller for at aktivere Dribling uden berøring. Når du trykker, træder spilleren med bolden kortvarigt et skridt væk fra bolden for at skabe plads. Derefter kan du få spilleren med bolden til at forsøge at snyde sin oppasser ved at rykke kroppen eller dreje anklen i en bestemt retning ved at bevæge den venstre analoge pind i den pågældende retning. Hvis timingen er god, kan forsvarsspilleren blive narret til at bevæge sig i én retning, mens bolden ryger modsat.

Du kan udføre mere komplekse finter ved også at trykke på og holde R2/RT nede. I disse situationer træder spilleren med bolden længere væk fra bolden. Det er risikabelt at forsøge dette, men hvis finterne udføres korrekt, kan de bruges til at ydmyge forsvarsspillere fuldstændigt.

Hvilke spillere kan udføre Dribling uden berøring?

I FIFA 16 kan alle spillere på banen udføre driblinger uden berøring. Jo højere en spillers driblings- og finteniveau er, desto mere effektiv er spilleren dog. Det betyder, at spillere som Lionel Messi og Juan Cuadrado kan udføre finter, som andre spillere ikke kan. Husk at bruge lidt tid på træningsbanen på at lære Dribling uden berøring, når du spiller FIFA 16 første gang.

Link til fuld nyhed hos EA Sport

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.