Sports-Gaming.dk er verdensmestre i at lave FIFA-turneringer og events!

Så simpelt kan det siges, men vi tør godt tage så store ord i munden, for der findes ingen i verden, der har lavet så mange turneringer og events, som netop vi har. Igennem de seneste fem år har vi afviklet over 250 FIFA-events af varierende størrelse – fra helt små turneringer på ungdomsskoler og diskoteker til kæmpe turneringer som DM med op til 500 deltagere. Uanset størrelse og antal deltagere, sætter vi en ære i at levere et professionelt setup, som kombinerer lækkert udstyr med en verdensklasse afvikling.

Følgende firmaer har vi blandt andet lavet turneringer og events sammen med: Elgiganten, Bilka, TV2, DR, DBU, Intersport, EA Sports, PlayStation, Microsoft, CULT, Red Bull, Danske Spil, Bilka, DFDS, The Voice, AaB, FC Midtjylland, Brøndby, PriceRunner og mange mange flere.

Vi leverer komplette FIFA turneringer og events fra 16-500 deltagere. Vi kan levere følgende:

  • Nyt og lækkert udstyr
  • Opsætning/nedtagning af udstyr
  • Professionel turneringsstruktur
  • Sponsorarbejde ift. præmier
  • Elektronisk PR materiale
  • Video og foto reportager
 • Håndtering af billetsalg og kundeservice

Prisforslag

Det er svært at sætte faste priser, når vi skal afvikle turneringer og gaming events, for der er kæmpe forskel på, hvilke elementer aftalen indebærer. Om det “bare” er at komme og afvikle turneringen eller eventen, om det er med fuldt udstyr, om der er noget forberedelse inden osv. Det vil altså være en vurdering ud fra, hvem “kunden” er, hvilke midler de har til rådighed og hvordan konceptet er skruet sammen. Dog har vi lavet en vejledende prisliste sådan potentielle kunder kan få en idé om niveauet, men de endelige priser vil altid bero på en konkret vurdering af indholdet, lokationen og størrelsen.

Se vejledende prisliste

For booking eller yderligere informationer, udfyld da nedenstående formular!

[contact-form-7 id=”4091″ title=”Kontaktformular 1″]