Samtidig med at vi går vinteren i møde, er vi nu et par måneder henne i den indeværende FIFA 19 sæson. Derfor er det også ved at være tid til de obligatoriske forudsigelser af vinterens opgraderinger. I denne artikel vil der blive præsenteret en top 10 over de spillere fra Europas top 5 ligaer som, efter vores mening, har gjort sig allermest fortjent til et nyt og bedre FUT kort.

10. Arthur

Den catalanske midtbanespiller har i sommers nok kigget med skeptiske øjne på den fremtidige sæson da han så at Barcelona skrev kontrakt med Arturo Vidal. Det har han dog ikke haft grund til, for han er gået ind og overtaget midtbanepositionen for et af verdens bedste hold, og har imponeret alt og alle. Det kræver mere end en rating på 82.

9. Virgil Van Dijk

Van Dijk bliver af mange mennesker betragtet som verdens bedste midterforsvarer, og der skal derfor ikke herske nogen tvivl om hvorvidt en rating på over 85 er fortjent. Van Dijk har ikke lavet andet end at imponere siden Fifa-19 sæsonen startede, og han er derfor værdig til en højere rating.

8. Joe Gomez

Gomez er efterhånden blevet fast inventar på det fremadstormende Liverpool mandskab, og han udgør sammen med Virgil Van Dijk en af verdens mest stabile forsvarerer med et utal af clean sheets i den indeværende sæson. Derfor fortjener han en rating som rækker udover den nuværende rating på 76.

7. Richarlison

Da Richarlison kom til Everton i sommerens transfervindue, havde han kun scoret 5 mål i England for Watford. Det skulle han bruge 38 kampe til. De 5 mål har Richarlison for længst overgået i Everton, og derfor bliver han også fortjent anset som et af den indeværende Premier League sæsons helt store lyspunkter.

6. Ben Chilwell

Leicester- og England venstrebakken, som nogen betragter som ligaens bedste på sin position, er i øjeblikket kun ratet 76. Chilwell overtog venstrebakken på det engelske landshold fra en skadet Danny Rose, men lige i øjeblikket er der ingen udsigt til, at Rose kan generobre sin plads på holdet.

5. Emiliano Sala

Edinson Cavani? Neymar JR.? De havde nok været de to første navne på listen når der skulle gættes på hvem der topper den franske topscorerliste. Det har argentineren med 11 mål for Nantes i den bedste franske liga i den grad lavet om på. Han topper i øjeblikket topscorerlisten i Ligue 1 sammen med Mbappe.

4. Luka Jovic

Frankfurt-angriberen som ligger i spidsen af den tyske topscorerliste, er sammen med holdkammeraten Sebastien Haller en stor del af årsagen til Frankfurts succes i den indeværende sæson. Med en rating på 75 har han selvfølgelig gjort sig fortjent til en opgradering.

3. Jadon Sancho

Med en rating på sølle 72 er det indiskutabelt hvorvidt den engelske Dortmund-kant fortjener en opgradering. Han topper pt. den tyske assistliste og har siden skiftet fra Manchester City taget Tyskland med storm. Mon ikke englænderne fortryder at de lod ham gå?

2. Matteo Guendouzi

Inden 18/19 sæsonen gik i gang var det de færreste der havde spået, at Guendouzi ville få den succes, som han har fået I Arsenals ubesejrede stime har Guendouzi startet størstedelen af kampene. Alt i mens hans Fifa-rating er 67. Derfor fortjener han selvfølgelig en opgradering.

1. Kryztof Piatek

Nummer 1 på listen er for mange en ukendt skikkelse, men det gør ham ikke mindre berettiget til at toppe denne liste. Den polske Genoa angriber med en beskeden rating på 70 topper i skrivende stund topscorelisten i den italienske Serie A foran spillere som Cristiano Ronaldo og Ciro Immobile. Vel og mærke for et hold som kun har scoret 16 mål og i øjeblikket indtager en 13. plads i den hjemlige liga.

Hvem synes du der fortjener en større opgradering i FIFA 19? Kom med dit bud!

Denne artikel er skrevet af Joachim Reitzel – ny skribent på Sports-Gaming.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.