FIFA 16 er ved at blive rundet af, og derfor har vi talt med nogle af de vigtigste danske personligheder på FIFA-scenen i løbet af året – både på den danske scene og den internationale.

Bemærk! Disse interviews er foretaget over en længere periode, og derfor kan detaljer om nogle turneringer være udeladt.

I sidste artikel tog vi en snak med August ‘Agge’ Rosenmeier, der har haft et år med kæmpe præstationer og store kontrakter, men også nogle nederlag langs vejen. I dag har vi taget snakken med det, de fleste kalder for Danmarks bedste FIFA-spiller i år, trods at der ikke har været noget officielt Danmarksmesterskab. Der er Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, der startede året hos ECVisualize, men sidenhen blev signet af Tricked eSport, hvor han har haft sit livs største succeser. Han udtalte, da han havde kvalificeret sig til VM, at det var det største for ham nogensinde, men at han skulle gå hen og vinde finalen i et ekstremt drama (se hele hans finalekamp her), var det et fåtal, der havde forventet. Bacha fortsatte sit spil på ekstremt højt niveau efter turneringen, dog uden de helt store sejre, før Power Lans Elite 1v1-turnering kom forbi igen. Her spillede han sit højeste niveau igen, og endte med at vinde over stjernen i den seneste artikel, Agge. Vi har spurgte Bacha om hans syn på året, der er gået.

“Et fantastisk år generelt. Jeg har haft gode og konsistente resultater året over, og så sejren til VM, der nok var prikken over i’et. Jeg har aldrig spillet så godt, som jeg har gjort i løbet af året, og at runde det af med en sejr til Power Lan viser også at jeg stadig kan. Jeg er ekstremt stolt over det, jeg har opnået i løbet af året, og jeg håber naturligvis på at stilen kan fortsætte ind i FIFA 17.”

Bacha som endelig vinder af Power Lan 1v1. Rights: Tricked eSport

Bacha som endelig vinder af Power Lan 1v1.
Rights: Tricked eSport

Bacha er i løbet af året, som tidligere nævnt, også blevet en del af Tricked eSport, et hold som han har rost rigtig meget for den støtte, der har været. Selvom andre hold, ifølge flere rygter, har været ude efter ham, har han vist stor loyalitet overfor Tricked, og har underskrevet en ny kontrakt med dem i juli måned. Det er også et hold, som Bacha er meget glad for.

“Tricked er på vej frem, og jeg er evigt taknemmelig for alt det, de hjælper mig med. Vi er på vej fremad og jeg er glad for at være en del af det. At se holdet vokse omkring mig, både FIFA og de andre afdelinger af holdet, får mig til at tro på en stor fremtid med dansk esport og en stor fremtid for Tricked.”

Det har også været et år, hvor Bacha er gået fra at være “helt almindelig” til lige pludselig at være kendt verden over for sine FIFA-evner. Han blev hevet ind til interviews med bl.a. KICK.TV, et stort internationalt fodboldmedie, og skal spille en opvisningskamp til lanceringen af FIFA 17 i Zürich på FIFAs hovedkvarterer. Bacha holder dog fødderne solidt plantet i jorden.

“Det er selvfølgelig fedt at man kan kalde sig verdensmester, men samtidigt holder jeg fødderne på jorden og fortsætter, ellers overhaler alle mig. Udover det lægger det et vist pres på mig hver kamp, men det stresser mig ikke. Jeg gør alt hvad jeg kan for at holde mig jordnær og fortsætte min træning.”

Bachas historie viser også, at enhver kan blive til noget på den danske scene. Han har længe haft potentialet til at kunne nå langt, men det er først i løbet af FIFA 16, at hans allerhøjeste niveau har vist sig, selvom han viste det bl.a. med en sejr til 2v2 DM i FIFA 15. Vi spurgte Bacha om man kunne forvente det samme af ham i FIFA 17 som i FIFA 16.

“Hvis jeg investerer jeg den rigtige mængde tid og er jeg lige så dedikeret som i 16’eren, tror jeg det bliver meget godt, men det er noget jeg håber! Jeg kan på ingen måde love nogen, at jeg kan vinde FIWC to år i træk, men det er mit ultimative mål. Jeg håber også på at komme med til ESWC og gøre god figur af mig dernede, så vi kan få alle de store titler med hjem til Danmark!”

Dette konkluderer hermed vores serie af nedtaktsartikler – tak, fordi I læste med!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.