Alex Alguacil Segura fra Barca´s Pro Evolution Soccer Team er hovednavnet, når Københavns første e-fodboldskole bygger bro mellem e-fodbold og traditionel fodbold.

Grøndal MultiCenter, BK Union og DBU København afholder e-fodboldskole i uge 32, hvor den catalanske gæst fra FC Barcelona PRO PES Team, som er blandt verdens førende e-sportshold, stiller op som instruktør til fodboldskolen. Målgruppen er unge drenge og piger i alderen 10 til 18 år.

-E-fodbolden har det potentiale som den katalysator, der bygger bro til foreningslivet og den traditionelle fodbold, forklarer Henrik Selch, som er E-sports konsulent i DBU København.

Og deltagerne på e-fodboldskolen kan da også se frem til et program, der byder på både gaming og fodboldaktiviteter. Undervisningen vil foregå som stationstræning, hvor alle deltagere skal omkring mentaltræning og kost og ernæring, ligesom der også bliver tid til fysisk træning og traditionelt fodboldspil, når skolen afvikles i samarbejde med instruktører fra blandt andet Idrætsprojektet (Gadepulsen) og Brøndby E-sport.

Det hele afsluttes med et stort finalestævne fredag den 9. august, hvor vinderne kvalificerer sig til en stor e-fodbold turnering, som afvikles i forbindelse med EM i fodbold i København til næste sommer.

Læs mere om e-fodboldskolen på www.dbukoebenhavn.dk/efodboldKontakt:
Henrik Selch, hese@dbukoebenhavn.dk
Tlf: 21 58 46 68 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.