Endelig er ventetiden slut! De to finalister, der skal dyste om, at kunne kalde sig “Danmarks bedste Fifa Team” er nu fundet.

Tricked eSports gik smertefrit igennem deres semi-finale kamp, da de slog Underdogs, der må siges at være turneringens overraskelse. Anderledes så det ud i den anden semi-finale kamp. Her stod det mellem de forsvarende mestre fra FIFA Team Fyn og sidste års kæmpe skuffelse, FIFA Team Midtjylland. Midtjyderne fik en svær start på turneringen, da de måtte tage til takke med en 4. plads i gruppespillet. I første runde skulle de møde ubesejrede FIFA Team Copenhagen. Her kom midtjyderne ud som sejrsherrer, hvilket var overraskende for mange. Semi-finale kampen mod FIFA Team Fyn blev dog ingen let affære, da holdene efter 8 kampe havde spillet 4 sejre hver. Dette betød dermed, at begge hold skulle vælge en spiller der skulle afgøre det for holdet. Begge hold valgte deres 1. seed, Corell og Noerlen. Efter to kampe kunne Noerlen give sit hold den gode nyhed, at de var videre til finalen.

 

Vi har taget en snak med Mads ‘Homez‘ Holm fra FIFA Team Midtjylland om deres flotte præstationer i år:

“Der var ingen der havde spået Jer en finale plads ved denne turnering. Hvilke følelser har I lige nu, hvor I har slået de forsvarende mestre ud af kampen?”

“Vi vidste at det ville blive en meget svær kamp, men vi vidste også, at vi havde hvad der skulle til. Med Noerlen tilbage, i noget der ligner hans top niveau, så øjnede vi os gode chancer, for at snuppe en finale plads. Hele holdet er utroligt glade for sejren, og det giver os endnu mere blod på tanden, for at tage 1. pladsen. Det at vi når så langt i år, viser bare hvor rutineret et hold vi er, og hvor uheldige vi var sidste år. Vi har en god blanding af etablerede spillere og unge spillere med massere af potentiale.”

 

Vi fangede også manager Peter ‘PMvejle‘ Møldrup, for at høre om deres forventninger til finalen:

“Som mange nok havde forventet, så er I nu i finalen ved dette års Fifa Teams Challenge. Hvilke forventninger har I til finalen?”

“Vi forventer at vinde, vi har haft god form i lang tid og jeg tror at vi kommer ind stærkest i tuneringen. Dog tror jeg at spillere som Noerlen nok skal give kamp til stregen til både Lucas og Lasse.”

 

En utrolig spændende finale vi har os i vente, mellem to yderst stærke hold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.