Regler for ESWC Denmark – Powered by Cult Cola – [Online]

Kvalifikationsturneringerne bliver afholdt på Sports-Gaming.dk. Billet til kvalifikationsturneringer skal købes online.

Indstillinger ved invite:

  • Holdniveau: Alle
  • Halvlegslængde: 6min
  • Styring: Alle
  • Spilhastighed: Normal
  • Holdtype: Online

Kampafvikling:

I gruppespillet er resultatet gældende efter ordinær spilletid, og dette resultat indsendes. I knock out skal der, i tilfælde af uafgjort, startes en ny kamp, hvor vinderen er den, der scorer det første mål. Når målet er scoret, afbrydes kampen.

Resultater:

Spilleren, der er på hjemmebane, har ansvaret for at tilføje modstanderen samt invitere til kamp. Spilleren der står på udebane står for at indsende resultatet efter kampen via kontaktformularen på siden for den aktuelle turnering – listen kan findes her.

Afbrudt kamp

Det er ikke tilladt at afbryde forbindelsen i en kamp. Hvis der opstår fejl, starter man spillet op igen og spiller de resterende minutter. Når tiden er løbet ud, gælder målene fra begge kampe. Dokumenteres det, at forbindelsen bevidst er afbrudt, kan det medføre udelukkelse fra turneringen og fremtidige turneringer.

Nøl:

Det er ikke tilladt bevidst at trække tiden. Skulle det ske, skal anklageren sørge for at kunne dokumentere det, f.eks. ved hjælp af video. Kampen skal pauses og modstanderen samt admin kontaktes med det samme – brok efter kampen er slut vil i normale tilfælde ikke kunne ændre på kampens resultat. I slemme tilfælde vil resultatet dog kunne ændres, men det vil være yderst sjældent og det vil kræve beviser fra alle 90 minutter.

Placering:

Ved pointlighed gælder samlet målscorer, derefter flest scorede mål. Er der stadig lighed vil der blive set på indbyrdes opgør, og til sidst er det lodtrækning lodtrækning

Udeblivelse:

Er modstanderen ikke mødt op inden 5 minutter efter kamptidspunktet, skriver man en besked til modstanderen i chatten med det samme. Er der derefter intet svar, skal udeblivelsen rapporteres.

Udebliver en spiller fra én af sine kampe vil han blive taberdømt 3-0 i alle sine kampe – uanset om han har spillet kampe eller ej. Det er altså ikke tilladt at sidde en runde over eller give en modstander sejren uden kamp. Forlades turneringen før alle kampe er spillet, vil det kunne give karantæne fra fremtidige turneringer.

Forbindelsesproblemer:

Kan to spillere ikke forbinde til hinanden i en kamp, forsøger begge parter at genstarte kampen. Lykkes det ikke, opretter man i stedet en kamp med brugerdefinerede trupper. Lykkes det stadig ikke, kan admin dømme, at kampen ender 0-0 og dermed 1 point til hver. Sker det for den samme person flere gange i samme gruppespil, kan der blive tale om diskvalifikation af denne ene spiller, så alle kampe taberdømmes, uanset om han har spillet og evt. vundet en kamp.

[td_block7 limit=”9″ custom_title=”Seneste nyheder”]