Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og August ‘Agge‘ Rosenmeier deltager i dag i slutspillet i Paris, hvor ESWC bliver afviklet. Stream vil være tilgængeligt her på siden fra kl. 14.30. Har du ikke set hvordan Lars og Agges vej til slutspillet ser ud, kan det ses her.

18.22 – Navid er i finalen! Han er ustoppelig!

17.51 – Navid foran 1-0. Og 2-0! Nu går det stærkt!

17.50 – Navid spiller med Real Madrid og BorasLegend spiller med Bayern

17.46 – Så er det tid til den anden semifinale hvor Lars’ overmand Navid spiller mod August’ overmand Boraslegend

17.45 – Sean er videre til finalen som første mand!

17.39 – 3-1 til Sean, og med kun 10 minutter igen ser det godt ud for ham

17.34 – 2-1 til Sean Allen, så lige nu er kampen helt lige. 2. halvleg lige startet

17.28 – 2. kamp startet, og Sean Allen skal oppe sig

17.26 – Endnu et straffespark, og igen til Neyo. 2-1

17.24 – 1-1 og 10 minutter igen af første kamp

17.14 – Straffespark til Neyo som scorer sikkert i midten af målet

17.13 – Sean Allen har valgt Bayern og Neyo har valgt Brasilien

17.08 – Neyo67 og Sean Allen møder hinanden i den første semifinale

17.06 – Så sluttede eventyret! Ivan vinder samlet 2-0 og dermed er begge danskerne skudt langt ud af turneringen i Paris. Øv øv øv

17.05 – Der skal aldrig gives op, men ingen tror vist på den mere. 2 mål og overtiden tilbage nu. Sådan noget …..

17.04 – Bolden vil bare ikke ind! Endelig kom chancen, men målet er forhekset

17.03 – Nå August, så er det nu miraklerne skal findes frem! 17 minutter retur

17.01 – Godt indlæg, men ingen foran kassen til at prikke bolden de sidste få centimeter

17.00 – Agge satser med 4 angrebere, og Ivan giver svar på tiltale med 5 forsvarere + en defensiv midtbane

16.58 – Pause. Der skal mirakler til nu når der skal scores minimum 2 mål

16.58 – Nej, nej, nej! Ivan scorer til 1-0 efter en tilfældighed i feltet

16.56 – 30 minutter gået, og nærmest ikke en chance skabt. Allez allez allez

16.54 – Ca. 1.000 tilskuere følger spændt kampen på scene 2

16.52 – Agge virker rolig, men der skal snart ske noget. 15 min spillet af 2. kamp

16.50 – Første kamp ender 1-0 til Ivan, men August skal bare fortsætte spillet – så SKAL målene nok komme!

16.50 – Ivan var lige ved at gøre det grumme på en kontra, men keeperen redder fint efter godt pres fra August

16.49 – Kæmpe chance alene med keeperen, men August venter for længe. Ivan fik dog også hevet godt i trøjen

16.49 – Vi nægter at tro på at Ivan kan holde Agge væk fra fadet i 2 hele kampe!

16.48 – Skudmulighed i feltet, men desværre langt forbi

16.46 – Spillet tilhører August, men chancerne skabes ikke lige nu

16.44 – 60 min spillet og der er lidt stillingskrig

16.42 – 1. halvleg tilhørte Agge selvom Ivan fik det hurtige mål. Nu skal spillet bare fortsætte i samme stil i 2. halvleg, og så skal målene nok komme. 1 skud til Ivan, men altså nok til føringen

16.39 – 5 kæmpe chancer til August lige oveni hinanden! Langskud på overlægger, repost på overlæggeren og endnu en repost som reddes på stregen. Bolden cleares og to kæmpe chancer igen med det samme da Agge erobrer. Kom nu – get in the goal!

16.37 – BorasLegend foran efter kun 3 minutter – finesseskud helt op i krogen. August ryster på hovedet og forstår ikke at den gik ind

16.35 August og Ivan sidder klar på scenen. August vælger at spille med Brasilien (har brugt Chelsea i sidste runde) og Ivan vælger at spille med Barcelona

16.30 – 3-0 ender kampen til Navid, og smadrer Vinch ud af turneringen – imponerende bedrift

16.23 – 2-0 til Navid – den forsvarende mester er på vej ud

16.19 – August og Ivan sidder spændt og venter

16.17 – Navid foran 1-0

16.15 – Internet nedbrud men retur igen. Vinch og Navid skal ud i en tredje og afgørende kamp efter 1-1 og 2-2. Vinch var i knæ men udlignede til aller sidst

15.36 – 2-1 til Sean Allen og dermed samlet 4-2. Han møder Neyo i semifinalen. Nu skal den forsvarende mester VIncent ‘Vinch‘ Hoffmann på scenen mod Primeturbos overmand, Navid ‘Adaman‘ Borhani

15.33 – Sean Allen scorer til 2-1. Det ligner en afgørelse!

15.26 – 1-1 til halvleg. Ovvy skal op og score for stadig at have chancen for at gå videre.

15.22 – Sean Allen udligner. 1-1. Samlet stilling er nu 3-2 til Sean Allen.

15.20 – Ovvy scorer efter hjørne! Den er nu helt lige! 1-0, samlet 2-2.

15.15 – Sean Allen vinder første kamp 2-1. Anden kamp starter nu. Ovvy, som tilbage i FIFA 09 vandt The Experience i Roskilde, er altså presset til at score, hvis han vil videre.

15.11 – Sean Allen gør det til 2-0, men minuttet efter svarer Ovvy tilbage og reducerer! 2-1 til Allen og 15 minutter igen.

15.00 – Så er vi tilbage! Neyo, som vandt Agges gruppe, er videre til semifinalen som første mand. Han slog Levy for at komme dertil. Ovvy og Sean Allen spiller lige nu deres kvartfinale på scenen. Her er Sean Allen foran 1-0.

13.50 – Fik du ikke fulgt med i opdateringerne fra ottendedelsfinalen, kan du læse om Agge og Primeturbos kamp lige her

13.00 – Vi snakkede med Dirty Mike kort efter kampen:

12.57 – Agge videre til kvartfinalen! Tilykke Agge! Vi er tilbage 14.30, hvor der også vil være livestream at finde. der kommer snart nyhed op og også video.

12.56 – BorasLegend er videre mod Nino

12.55 – Agge lukker og slukker! 2-0, 88 minutter spillet

12.54 – DirtyMike på stolpen! Han satser offensivt nu.

12.52 – Agge til 2-0!!! Fra næsten 0 grader bliver bolden hamret ind bag Sigiru!

12.50 – 2. Halvleg startet. Holder resultatet, er Agge videre

12.47 – størstedelen af spillet foregår lige uden for DirtyMikes felt. Den sidste aflevering mangler

12.44 – 20 minutter spillet og Agge dominerer alt

12.42 – Agge med stor chance som desværre ikke gav mål. Agge spiller med Chelsea og DirtyMike med PSG

12.40 – Slut 1-0 til Agge! Det ser rigtig godt ud! Anden kamp er nu sat i gang!

12.39 – Goooooal! 1-0 til Agge!

12.35 – 64 minutter spillet og stadig 0-0. Agge har flere gode muligheder

12.32 – DirtyMike header lige over mål

12. 31 – Agge tæt på efter hjørne!

12.30 – 0-0 efter 30 minutter. Gode chancer i begge ender

12.24 – Agge mod DirtyMike er ved at gå i gang!

12. 12 – Vinch slår Ufenok og dermed er verdensmesteren videre

12.10 – Lars taber 3-1 og samlet 6-2

12.07 – Lars reducerer til 2-1 i de sidste minutter.

12.03 – Lars satser og Navid udnytter. 2-0.

11.58 – Navid lukker og slukker med 1-0 målet efter 35 minutter. Samlet 4-1 til Navid.

11.57 – 20 min spillet og gode chancer i begge ender!

11.52 – Første kamp ender 3-1 til Navid.

11.47 – Lars scorer! 1-3, kom så!

11.46 – 3-0. Det ser svært ud nu. 55 min spillet.

11.43 – 2-0 til Navid. Meget uheldigt for Lars.

11.42 – Navid foran 1-0..

11.40 – Navid dominerer men Lars står godt defensivt. 25 min spillet.

11.38 – Lars har valgt Real. Navid har valgt Bayern.

11.32 – Ovvy videre. Så er det Lars’ tur mod Navid Borhani. Kom så Lars!

11.18 – Sean Allen videre! Så er det snart Lars Korreborgs tur!

11.12 – Ovvy og Andres skal ud i en tredje kamp efter samlet 4-4

10.58 – Ovvy vandt første kamp 4-2. Sean Allen vandt sin kamp 3-2.

10.35 – Tass forærer SterrenStatuss et mål efter et kikset målspark og taber derfor 2-1. Dermed er Tass ude. De to næste kampe er Ovvy mod argentinske Andres og Sean Allen mod Aksym ‘Tiko‘ Plakhov. Efter disse to kampe er det danske Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg mod Navid ‘AdamanT‘ Borhani, som er programsat til klokken 11.30.

10.26 – SterrenStatuss scorer lige inden halvleg til 1-1. Tæt kamp mellem to store spillere!

10.22 – 1-0 til Tass! 10 min spillet!

10.19 – Tass og SterrenStatus starter nu den tredje kamp.

10.11 – Tass og SterrenStatus skal ud i en afgørende kamp om at komme videre til kvartfinalen.

10.09 – Agges modstander, Michael ‘DirtyMike‘ LaBelle er også dukket op. Han varmer lige nu op mod Ovidiu ‘Ovvy‘ Patrascu.

10.05 – Neyo er videre fra første ottendedelsfinale efter sejr over Jan Zimmermann. Tass er foran 1-0 i den anden kamp, hvor Levy vandt den første 1-0.

9.48 – 0-0 i kamen mellem Tassan ‘Tass‘ Russhan og Levy ‘Sterrenstatuss‘ Frederique.

9.45 – Mens Agge og Lars lige nu varmer op, er Neyo67 foran mod tyske Jan Zimmermann med 3-1.

Fik du ikke set gårsdagens video? Se den her!