Så er vi klar live fra ESWC 2016 i Paris, hvor vi bedst muligt vil forsøge at liveopdatere jer derude på hvordan detikke-navngivet-2 går de danske spillere.

19.03 – Endnu engang er Niller i hans felt, men målmanden redder den.

19.02 – Niller spiller den flot rundt i Ali_bebeto’s felt og scorer til 1-1 efter 60 minutter!

19.00 – Efter en hurtig pause er begge spillere klar il anden halvleg. Lad os håbe Niller igen er bedst i anden halvleg.

18.59 – Ali_bebeto scorer med et hårdt spark op i hjørnet kort før halvleg. 0-1.

18.58 – En meget rolig halvleg af begge spillere. Ali_bebeto har haft et par gode chancer.

18.56 – Umiddelbart en start hvor Ali_bebeto kommer bedst fra start. Han har det meste af spillet.

18.54 – Så er kampen i gang. Niller spiller mod Turgunboev ‘Ali_bebeto’ Mukhammadamin.

18.50 – Niller skal nu spille en fjerde og sidste kamp pga. forsinkelser.

18.41 – Nicklas ‘Niller’ Stensgaard 0-1 TimoX

18.40 – Uhh, Niller får en berøring for meget på en stor chance og brænder. Kampen ender 0-1.

18.38 – en 60 meter lang bold ender i en friløber men Nillers målmand redder ham.

18.37 – SUPER-redning af TimoX’ målmand… ellers flot spil af Niller.

18.34 – farligt eller kontrolleret spil af Niller da han tager målmanden med i spil med 3 modstandere i eget målfelt. Niller holder fast i tendensen om at være bedst i andne halvleg.

18.33 – sikke et mål… TimoX scoret et vildt langskudsmål der tager stolpen med i starten ad anden halvleg. 0-1.

18.31 – TimoX med 2 relativt store chancer før pausen, men den ene er for skæv og den anden tackler Niller.

18.29 – Niller mangler bare den sidste aflevering og så er han alene mod målmanden.

18.27 – Niller med en skarp start på kampen mod en svær spiller. 2 halve chancer til TimoX, ‘en begge er blevet kontrolleret.

18.25 – efter knap en times forsinkelse kan Niller og TimoX starte deres sidste kamp i dag

18.23 – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg 1-2 Milosz ‘Milosz93’ Bogdan

18.22 – hvor synd… Milosz scorer et flot langskudsmål i de døende minutter. Det ser ud til at Lars får sit første nederlag.

18.20 – Uh, stor chance til Milosz mod Lars! Heldigvis brænder han.

18.19 – Niller skal spille på den ældre version af Xbox one. Lad kan håbe han kan vinde alligevel!

18.18 – Lars er tilbage! 1-1 efter flot spil på Milosz banehalvdel!

18.16 – Milosz får en kæmpe chance i starten af anden halvleg men scorer heldigvis ikke.

18.15 – Lars er halvvejs i sin kamp hvor der i sidate minut af første halvleg blev scoret af Milosz til 1-0.

18.13 – vi løber ind i et problem som lyder på at der er logget for mange FUT-kontoer ind på

konsollerne…

18.10 – Niller skal spille sin 3. kamp om lidt samtidig med ar Lars er i gang. Han møder TimoX.

18.05 – så er lars og Milosz i gang!

17.58 – næste kamp for Lars er mod Milosz ‘milosz93’ Bogdan fra Polen.

17.54 – arrangørerne må være imponerede. Lars tager endnu en kamp på scenen nu!

17.52 – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg 3-0 Lucas ‘Daxe’ Cuillierier

17.51 – Daxe er tæt på et mål, men det ville ikke have været mere end et trøstemål. Sikker

17.50 – SÅDAN! Daxe har ikke en chance da Lars udbygger føringen. 3-0!

17.48 – Lars bruger sit velkendte R2 til perfektion næsten. Han holder utroligt godt i bolden.

17.46 – Lars insisterer på at holde fast i bolden og det giver pote! 2-0 på et kort indlæg!

17.45 – ikke længe går der i 2. halvleg før Lars har en chance. Daxe stjæler dog bolden i sidste øjeblik.

17.44 – halvleg. En solid 1-0 føring til Lars.

17.42 – langskud fra Daxe, men den sniger sig forbi.

17.40 – Lars forsøger sig med et kort hjørnespark, men den endelige afslutning ryger ved siden af. I den anden ende har Daxe spillet sig ind i målfeltet, men Lars får taget bolden fra ham.

17.39 – Daxe forsøger at svare hurtigt igen, men den rammer ved siden af.

17.38 – stærk start af Lars! 1-0 efter 10 minutter af Renato Sánches!

17.36 – endelig er vi i gang efter at en Xbox skulle udskiftes. Lars mod Daxe.

17.15 – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg er ved at gøre klar til sin tredje kamp for i dag. Han skal spille mod Lucas ‘Daxe’ Cuillerier

17.00 – meget flot 2. halvleg af Niller, men kampen ender desværre 2-1 til Mikey.

16.58 – så kom den ene scoring! Reducering til 2-1! Han kan nå det endnu.

16.57 – utroligt flot spillet af Niller men mikeys målmanden redder ham.

16.55 – 2-0 til Mikey. Ikke et smukt mål, men det tæller.

16.54 – Mikey står meget defensivt nu, og det er svært for Niller at komme forbi.

16.52 – en chance til Niller på hjørne som er tæt på at gå ind og nu er der halvleg.

16.51 – ikke meget længere lykkedes det Mikey at score på en kontra. Uheldigt…

16.50 – Niller med en afslutning på overlæggeren nu! Han mangler bare det sidste…

16.48 – endnu en chance til Niller… han er tæt på at have haft alle chancerne i kampen.

16.45 – så er vi i gang! Niller stærkt fra start med en lille afbrænder.

16.40 – Niller gør nu klar til sin anden kamp. Han skal møde Subaru ‘Mikey’ Sagano fra Japan.

16.32 – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg 2-1 Francisco ‘Ciscinco’ Munoz

16.31 – dum men ligegyldig reducering til 2-1 af Ciscinho kort før tid. Kampen er dog fløjtet af. Vigtig sejr!

16.30 – Lars holder godt fast i bolden og kommer frem til er par store chancer. Desværre bliver der ikke scoret.

16.27 – Lars bringer sig foran 2-0! Boldbesiddelsen giver pote!

16.24 – første halvleg ender 1-0 til Lars.

16.23 – dumt boldtab af Ciscinho giver Lars en chance som han ikke tager for givet. 1-0 til Lars efter 40 minutter spillet

16.21 – Lars holder meget i bolden lige nu, men det er endnu ikke lykkedes ham at score.

16.19 – en meget stille start. Begge spillere har haft en kontra hver,  men ingen store chancer.

16.16 – så går vi i gang.

15.59 – Lars gør klar til at spille sin anden kamp nu. Han skal møde Francisco ‘Ciscinho’ Munez.

15.58 – Nicklas ‘Niller’ Stensgaard 1-1 Zackaria ‘Emperatoor’ Bentato

15.58 – kampen ender 1-1.

15.57 – kampen blev meget stille og kedelig i 2. halvleg hvor det kun er blevet til én chance til Niller.

15.52 – Emperatoor scorer kort efter pausen men der er heldigvis offside.

15.51 – Renato Sanchez bliver skiftet ind for Niller i pausen.

15.51 – 1-1 ved halvleg. Det er bestemt ikke umuligt for Niller.

15.50 – sådan! -Niller er tilbage! Det lykkedes ham at score på straffespark, og det endte med rødt kort til Emperatoor.

15.49 – det lå lidt i kortene. 1-0 til Emperatoor da han spiller sig i gennem Nillers forsvar kort før pausen.

15.48 – det er Emperatoor der presser på lige nu med 2 store chancer.

15.45 – stor chance til Niller, desværre uden held.

15.43 – så starter kampen, igen. Lad os håbe det virker nu.

15.37 – okay, kampen bliver åbenbart genstartet

15.35 – så skulle internettet være tilbage… kampen starter i hvert fald nu! Kom så Niller!

15.20 – der er simpelthen internetproblemer på alle konsollerne lige nu. Vi kan ikke andet end at vente.

14.57 – der er lige nu forbindelsesproblemer for alle spillerne.

14.55 – Niller gør klar til sin første kamp. Han skal møde Zackaria ‘Emperatoor’

14.43 – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg 1-0 Vitaly ‘Lobotryas’ Mukha

14.42 – sådan! Lars kører den ‘sikkert’ hjem!

14.40 – Lars presser højt nu og med succes, men bolden bliver reddet på stregen.

14.38 – JA TAK! Lars brænder en kæmpe chance men skyder bolden ind bagefter! Så er Lars på 1-0!

14.36 – 2 store chancer,  en til hver,  men stillingen er stadig 0-0 efter 70. minutter.

14.34 – stor redning af Neuer gør at Lars ikke er bagude ved halvleg. 2. halvleg er startet nu.

14.33 – indtil videre en kamp præget af mange fejl. ingen store chancer endnu.

14.29 – første chance kommer til Lars. Desværre er afslutningen ikke god nok.

14.25 – så er vi endelig klar til at starte kampen!

14.05 – trods den middagspause er vi stadig forsinkede hernede. Kampen må regnes med at gå i gang indenfor 10 minutter.

13.58 – Efter en kort pause skal Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg nu spille sin første kamp i ESWC 2016 mod Vitaliy ‘Labotryas’ Mukha

13.06 – August ‘Agge’ Rosenmeier 2-0 Alessandro ‘Gintera’ Ansaldi

13.05 – kampen ender sikkert 2-0 til Agge. Jeg gætter på 60-65% boldbesiddelse.

13.03 – SÅDAN! Agge straffer et boldtab af Gintera og scorer med flot afleveringsspil til 2-0!

13.01 – Gintera er ikke meget på bolden, og de få gange han har haft den har Agge hurtigt erobret tilbage.

12.59 – Agge starter 2. halvleg med en god kontramuligheder, ‘en endnu engang bliver han taklet før han når at afslutte.

12.58 – første halvleg bliver fløjtet af og begge spillere er klar til at starte 2. halvleg.

12.57 – endnu en god chance til Agge, men han bliver taklet ved sidste berøring.

12.54 – Agge spiller sig frem til 2 gode muligheder men begge gange bliver den redet af Gintera.

12.52 – ja tak! Vi nåede knap at håbe på en god start før Agge bragte sig foran 1-0!

12.51 – trupperne er sat og vi er klar til kick-off! Agge starter med sin vanlige udskiftning. Lad os håbe på lige så stærk en start som før!

12.45 – så er Agge og hans modstander ‘Gintera’ ved at gøre klar til deres kamp.

12.03 – August ‘Agge’ Rosenmeier 1-0 Diogo ‘Simpsons’ Bras

12.02 – kampen ender 1-0 til Agge. Muligvis rutinen der kører den hjem for ham. Somosnos spillede godt, men Agge var bedre til at lukke ham af.

11.58 – en meget stille anden halvleg. Ingen store chancer udover Agges langskud, og en meget lige boldbesiddelse.

11.54 – Uh, endnu engsng starter Agge godt ud. Et langskud på overlæggeren gør det næsten 2-0!

11.52 – halvleg i Agges kamp. 1-0, på mål af Khedira. Anden halvleg er hurtigt i gang.

11.50 – Somosnos har umiddelbart det meste af spillet, men Agge lukker ham ned på den sidste tredjedel af banen,  hvilket selvfølgelig er det vigtigste.

11.46 – wow, Agge fik bolden i andet minut og foretog sin vanlige udskiftning, og den står nu 1-0 til Agge! Sikke en start.

11.45 – Så starter kampen! Somosnos giver bolden op.

11.35 – Agge skal nu op i mod portoguisiske ‘Somosnos’. De gør begge klar til at starte.

10.45 – August ‘Agge’ Rosenmeier 2-0 Gonzalo ‘Nicolas99fc’ Nicolas

10.44 – Agge kører rundt med Nicolas og kører en sikker 2-0 sejr i hus.

10.40 – Boldbesiddelse er mere lige i anden halvleg, men det er kontrollere spillet af Agge, som virker til at have styr på Nicolas.

10.37 – De 2 mål i første halvleg blev scoret af Neymar og Vidal.

10.36 – Agge foran 2-0 lige før pausen! Stærkt spillet.

10.35 – Nicolas forsøgte i starten af kampen at holde meget i bolden, men boldbesiddelsen er nu klart i Agger favør. Nicolas forsøger i større grad at spille mere direkte.

10.32 – Agge har allerede bolden i store perioder af kampen og  er nu kommet foran 1-0!

10.29 – Så er Agge live! Nicolas starter med bolden og kommer op i Agges helt, men han forsvarer godt.

10.22 – Den første kamp af dem der skulle starte klokken 10.00 er nu i gang, men Agge og Nicolas venter endnu.

10.08 – Ingen af de 4 første kampe er endnu ikke gået i gang pga. tekniske problemer.

09.55 – Første kamp i dag er Agge mod Gonzalo Nicolas.  De 2 sidder nu og gør deres trupper klar.