Jacob ‘Esser’ Esholm formåede i sidste weekend at gå 30-0 i FUT Champions og leverede i selv samme weekend at hive en stor andenplads hjem i Bilka Live-finalen. Hør her hvad Tricked-repræsentanten havde at sige ovenpå de gode dage.

Det skulle vise sig at blive en rigtig god weekend og måned i det hele taget for Tricked eSports Jacob ‘Esser’ Esholm.

Som det kan ses herover, hvor hovedpersonen har listet sine mange bedrifter igennem oktober, har det bestemt været en måned, som Esser kan kigge positivt tilbage på.

Først og fremmest formåede Tricked-spilleren i denne måned at gå ubesejret igennem en Weekend League for første gang.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder

Det er en befriende følelse endelig at gå ubesejret igennem en weekend. Det er ikke sket for mig før, men forhåbentlig kommer der flere af den slags i fremtiden,” siger glade Esser om bedriften og uddyber.

Jeg synes generelt, at FUT Champions er blevet en bedre platform i år, da de har skåret de 40 kampe ned til 30 kampe. Det gør, at man også har tid til noget socialt i weekenderne.

På baggrund af denne præstation og tre andre gode Weekend League-resultater i oktober lykkedes det ham derfor at ende som nummer 31 på det månedlige leaderboard i FUT Champions.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der stÃ¥r og indendørsDet var dog ikke blot i gamemodet FUT, at Esser leverede solide resultater i weekenden. Også til finaleturneringen i vores årlige Bilka Tour blev det til en stor præstation i form af en andenplads. Denne bedrift er ligeledes til stor begejstring for Esser, der trods det ikke blev til en finalesejr er yderst tilfreds.

Det er en kæmpe præstation at ende som nummer to ud af mere end 1000 deltagere. Jeg ved ikke, om jeg havde forventet det, men jeg følte mig i hvert fald værdig i finalen, hvor min modstander Anders Vejrgang desværre løb med sejren. Stort tillykke til ham og meget fortjent i øvrigt. Jeg har kæmpe respekt for den knægt. Derudover vil jeg også takke mit hold for støtten igennem hele turneringen. Vi har et rigtig godt sammenhold, og forhåbentlig vil det forsætte med at vokse sig større,” fortæller Esser, der af den årsag også har været ganske tilfreds med sin start på den nye sæson i Tricked-trøjen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 11 personer, folk, der står

Jeg har været mere end tilfreds med min start på FIFA 19. Jeg har været rigtig god til at tilpasse mig de nye overpowered ting. Det har gjort, at jeg allerede har skaffet tre top 100-placeringer inklusiv min 30-0’er i denne weekend. Jeg håber og forventer at jeg kvalificerer mig til en af de store internationale turnering i år, men der skal selvfølgelig arbejdes hårdt, hvis det skal være en mulighed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.