Praktikplads hos eventvirksomhed inden for Esport og gaming

Sports-Gaming.dk er en af Danmarks meste aktive turnerings- og eventarrangører inden for Esport og elektronisk underholdning. Vi afvikler professionelle events i hele landet, som er med til at aktivere børn og unge igennem de sociale elementer, der findes i computerspil. Vi er i besiddelse af et elektronisk setup bestående af spillekonsoller, computere, fladskærme, projektorer og lydudstyr, og dette udstyr aktiveres igennem aktiviteter og turneringer for kunder inden for mange forskellige brancher; diskoteker, storcentre, ungdomsklubber, sportsklubber, Superligaklubber og mange flere.

Vi har i september 2018 også åbnet Tylstrup Esport Center hvor vi løbende kommer til at udbyde undervisning i Esport for folkeskoler og foreninger – den første skole starter valgfagsforløb hos os i januar 2019.

Sports-Gaming.dk har over 5 år på bagen, og der er især behov for, at der sættes større fokus på følgende områder – noget som kunne være aktuelt for en praktikant, som studerer fx serviceøkonom, markedsføringsøkonom, Sports Management eller noget helt fjerde.

  • Konceptudvikling og konceptbeskrivelse
  • Sponsorhåndtering
  • Markedsføringsindsats – herunder også opbygning af ny hjemmeside med indhold
  • Eventafvikling i hele Danmark

Hvem er du?

  • Du har en lyst til at arbejde med én eller flere af ovenstående områder
  • Du er fagligt stærk og har en naturlig interesse i at byde ind med ideer
  • Du er udadvendt og god til at være rolig i stressede perioder
  • Du er villig til at arbejde på varierende tidspunkter og herunder også weekender – yderst vigtigt!
  • Du har gerne en interesse for computerspil eller elektronik – dog ikke et krav
  • Du er selvkørende i dit arbejde, da der ikke altid er andre på kontoret

Der er plads til mange forskellige typer af mennesker i Sports-Gaming.dk, og der er plads til at være med til at udvikle forretningen. Praktikopholdet er ulønnet, men for den rette kandidat vil der kunne være mulighed for lønnet studiejob efter endt praktikophold – dog vil der ikke kunne garanteres noget. Igennem praktikopholdet vil der kunne opbygges erfaring inden for planlægning og koordinering, og samtidig vil der opbygges erfaring inden for eventafvikling hos mange forskellige B2B kunder og foreninger.

Kunne en praktikplads hos Sports-Gaming.dk være noget for dig, så send en kort ansøgning samt dit CV til kristoffer@Sports-Gaming.dk

Ansøgningen bedes indeholde din motivation for at søge stillingen, hvilke områder du primært har interesse i at arbejde inden for samt lidt om din erfaring og din baggrund.

Arbejdssted: Timerne fordeles på hjemmearbejde, dage i Tylstrup Esport Center og events rundt omkring i landet. Vi forventer minimum 2 dage på vores kontor i Tylstrup (Nordjylland) om ugen, så det vil være hensigtsmæssigt at være bosat i det nordlige Jylland.

Kontaktperson: Kristoffer Bjøreng Smedstrup – tlf. 26 35 21 48

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.