Major Soccer League har i dag præsenteret en ny, officiel FIFA-liga, som tilmed kommer til at få betydninger for VM i FIFA.

Den bedste amerikanske- og canadiske fodboldrække, Major Soccer League, træder nu officielt ind i eSportens verden ved at starte sin helt egen FIFA-liga op i samarbejde med EA Sports.

Ligaen kommer til at hedde ‘eMLS’, og her bliver det altså muligt for ligaens mange seere og fans at følge deres yndlingshold på den virtuelle grønsvær, eftersom at samtlige klubber i ligaen har sagt ja til at blive repræsenteret af FIFA-udøvere. Ved hjælp af lokale turneringer skal de nemlig hver især rekruttere deres egne repræsentanter i turneringen.

Hvordan ovenstående samt ligaen helt præcis kommer til at foregå er stadigvæk ikke annonceret, men alt dette vil altså blive annonceret i en af de kommende uger.

Udover at FIFA-spillere med alt sandsynlighed skal kæmpe mod hinanden på kryds og tværs i selve ligaen, kommer ligaen også til at få betydninger for verdensmesterskabet i FIFA, FIFA eWorld Cup.

Ved eventet ‘eMLS Cup’, som formentlig kommer til at blive en slags finaleturnering for ligaen, vil eventet også sende et uvist antal amerikanere og canadiere videre til ‘EA Sports FIFA 18 Global Series Playoffs’, hvor det herfra bliver muligt at sikre en plads i den store VM-finale.

Vi ser frem til at følge ligaens udvikling samt kommende afvikling.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.