EA SPORTS søger fodboldeksperter med særlig viden om Superligaen til deres ekspertfællesskab!

Er du den mest vidende og kyndige fodboldfan? Vil du gerne være involveret i udviklingen af EA SPORTS FIFA? Så er i dag din heldige dag, for FIFA Talent Scout-holdet leder efter folk som dig.

FIFA Talent Scout-fællesskabet har mere end 6.000 aktive medlemmer og er altid på udkig efter individer, der kan hjælpe med at forbedre deres fodbolddatabase. Dette er en fremragende mulighed for dig. Nu kan du bruge din viden om din klub til at hjælpe med at sikre, at EA SPORTS-fodbolddatabasen – og dermed de mange ligaer i FIFA 16 – fortsat indeholder de mest opdaterede og præcise hold- og spillerdata.

Hvilke roller er tilgængelige?

Når du først indlemmes i vores fællesskab, får du til opgave at gennemse og vurdere hold- og spillerdata samt at komme med feedback i form af ændringsforslag. Du kan bidrage til at forbedre spillerudseende, spillerfærdigheder, holdopstillinger og holdtaktik. Der er ingen kvantitative forventninger til dine bidrag til databasen. Det vigtigste er, at din feedback bidrager til at forbedre autenticiteten i FIFA 16.

De, der skiller sig ud, kan være heldige at blive tilbudt en plads på vores redaktørhold og muligheden for at stå for en klub og dens trup. Vi er i stand til at tilbyde en vis økonomisk kompensation til vores redaktører, men til gengæld kræver vi, at du er en meget aktiv bidragyder, der arbejder efter vores deadlines og i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Ansøg her:

http://fifa-talentscout.ea.com/

Deltag i samtalen om FIFA Talent Scout ved at følge: https://twitter.com/FIFATALENTSCOUT

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.