Den portugisiske stjerne er ganske vist blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller flere gange, men ikke desto mindre får han også tid til at sidde ned af og til – ved pokerbordet. Ronaldo er således en del af Team Pokerstars, der er online poker-sitet, Pokerstars’, hold af kendte sportsstjerner.

Ronaldo & poker

Det er altid nemt at stille spørgsmålstegn ved denne type af ’samarbejder’, hvor det er relativt nemt at gennemskue, hvorfor Ronaldo nu pludselig går ud og fortæller om sin kærlighed til poker. Gør han det udelukkende fordi han bliver sponsoreret af Pokerstars eller er der rent faktisk noget om snakken? Kunne verdens bedste fodboldspiller  have fået en karriere ved pokerbordet, hvis ikke den lille runde havde trukket i ham?

Skal man tro Pokerstars, så er Ronaldo regerende World Player of The Year og der må således være noget om snakken. Ronaldo selv udstråler da også glæde for spillet, når man ser videoer af ham ved pokerbordet og det ligner faktisk, at han godt kan lide kortspillet.

Ronaldo spiller ikke kun online poker, men tager også af og til ud og spiller turneringer. Således postede han i 2015 et billede på sin Instagram, hvor han sidder ved pokerbordet i den australske hovedstad Melbourne. God reklame for det lokale Crown Casino, der pludselig blev omtalt i aviser verden over.

Ronaldo vs Miss World

Pokerstars har i forbindelse med, at de har fået Ronaldo som ambassadør for firmaet, lavet en række videoer med stjernen ved pokerbordet. Således har Cristiano tidligere være oppe i en 1 mod 1, hvor det er Breaking Bad skuespilleren Aaron Paul, der står for skud. I seneste video er Ronaldo så oppe mod en anden (skønnere) modstander, nemlig Miss World 2015 Mireia Lalaguna.

Videoen er uploadet til Youtube og er i skrivende stund blevet set næsten 2 mio gange. Tag et kig på den også selvom du ikke er så vild med poker (endnu), det er ret god underholdning at se Ronaldo i en anden situation end den vi kender ham i. Det kan godt være, at han er god på fodboldbanen, hvor han hører hjemme, men han forstår nu også at være charmerende ved pokerbordet.

Pokerstars skriver på deres hjemmeside, at man kan downloade deres online poker spil til computeren og derigennem spille mod selveste Ronaldo. Det er gratis at downloade spillet til sin computer og man har også mulighed for at spille gratis poker, hvor man hverken kan tabe eller vinde penge.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med poker kan det være en god idé at lære de rette strategier inden du begynder at spille om rigtige penge.

*Dette er en sponsoreret artikel*

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *