Efter en lang tid i FIFA Team Fyn, har Claes Hansen her til aften valgt at tage skridtet videre, og er skiftet til Clan eSpumas Fifa Team. Claes har henover de seneste FIFA’er stille og roligt vist sine evner frem, imens at pumaerne før har vist at de kan lide at signe unge spillere, og denne gang får de så sikret sig et ungt talent, som samtidigt har været på scenen i en lidt længere periode.

Vi fangede hovedpersonen selv, der var meget klar på den nye udfordring, nemlig Claes, til en kort samtale:

“Efter en efterhånden meget lang tid i FTF, er du nu skiftet over til Clan eSpuma? Hvad var grunden til at du tog skridtet videre?”

“Jeg synes det var tid til at prøve noget nyt, så da jeg fik kontakt med Nick var det noget jeg følte jeg var nødt til at prøve. Udover det er eSpuma som Pro team også et skridt videre, hvilket selvfølgelig også havde en del at sige. Dog vil jeg også sige mange tak til FTF for et fantastisk år, de er nogle fantastiske spillere og personer alle sammen!”

“Hvilke ting tror du, at du kan tilføje til deres trup?”

“Jeg håber selvfølgelig jeg kan bidrage med nogle resultater, hvilket jeg også ved jeg kan hvis jeg spiller op til mit bedste.”

“Hvad forventer du af dig selv i din tid på holdet? Samt af dine nye holdkammerater?”

“Jeg forventer som sagt en masse gode resultater fra mig selv, og det er selvfølgelig det samme fra resten af truppen! De nye holdkammerater har masser af kvalitet, så hvis vi spiller op til vores bedste skal der nok komme nogle titler til eSpuma!”

 

Vi fik også lige en kort kommentar fra Nick Apel om hans nye signing:

“Han er et ungt og dygtigt talent, som kommer fra et godt team her i Danmark. Jeg håber, at han i fremtiden, vil forbedre sig til en endnu bedre spillet end han allerede er. Han skal nok forbedre sig med de mange andre gode spillere på dette team!

 

Vi glæder os til at følge med hos Claes og resten af eSpuma, der helt sikkert ikke er færdig med spillerhandlerne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.