De to skandinaviske FIFA-spillere Ivan Lapanja og August Rosenmeier har begge valgt ikke at forlænge deres kontrakter med Hahtag United. Vi har indsamlet en kommentar fra danskerens manager.

Tilbage i oktober måned sidste år skiftede den danske FIFA-stjerne August ‘Agge’ Rosenmeier til Hashtag United. Dette skulle vise sig at være et fornuftigt skifte for Agge, der siden da kom tilbage på sit bedste niveau og fik kvalificeret sig til sit sjette VM efter et år uden deltagelse.

Blot lidt over en måned efter top 16-placeringen til FeWC i London har danskeren dog lige netop meddelt, at han ikke forlænger sin kontrakt med englænderne. Denne nyhed overrasker formentlig de fleste, og vi har af den årsag talt med spillerens manager Kristoffer Smedstrup, der fortæller os årsagen til dette.

August har været super glad for opholdet hos Hashtag, og det har virkelig været positivt for hans spil med en sikker base med Spencer som frontfigur. En forlængelse var absolut ikke langt fra, men det ville betyde, at August skulle flytte fast til London, for at både han og holdet ville få mest mulig gevinst, og lige nu er det bare ikke så aktuelt,” lyder forklaringen fra manager Smedstrup omkring den pludselig opståede situation. For Agges vedkommende kommer det derimod ikke til at få en betydning for starten på det nye FIFA-spil, mener Smedstrup.

Det nye spil er lige på trapperne, og det betyder selvfølgelig, at August skal i skarp træning, sådan sæsonen startes med et brag. Selvfølgelig vil det have lidt betydning med et skift i omgivelserne lige op til et nyt spil, men i kraft af vores samarbejde, så er det mig, der vil sidde og arbejde en masse i baggrunden, sådan August bare kan fokusere på at få FIFA 19 ind under huden,” fortæller han.

Samtidig må Hashtag United også vinke farvel til endnu en skandinavisk FIFA-repræsentant, nemlig Ivan ‘Boras’ Lapanje, af samme årsag. I nedenstående video kan du høre Hashtag-ejeren Spencer Owens afskedsbesked, hvori han desuden røber om en kommende erstatning til FIFA-truppen:

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der stÃ¥rDermed opstår en masse spørgsmålstegn om fremtiden for August Rosenmeiers FIFA-karriere selvfølgelig, men ifølge Smedstrup er mulighederne dog mange, hvad angår denne.

Ift. fremtiden så har vi nogle rigtig spændende samtaler lige nu, og jeg er sikker på, at vi har styr på langt det meste, inden FIFA 19 officielt udkommer – dog er der absolut intet afgjort endnu, og derfor er alle muligheder stadig åbne. Vi er dog meget fortrøstningsfulde lige nu, for mulighederne er mange, og vi oplever en kæmpe interesse for August,” slutter Kristoffer Smedstrup med at fortælle os om situationen.

Det bliver spændende at se, hvor Agges næste destination evt. bliver. Vi forsøger naturligvis at indsamle en reaktion fra hovedpersonen selv. Indtil da kan du her høre hans afskedsbesked til Hashtag-fansene:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.