Et nyt år er begyndt, og det betyder at det er på tide at få skudt billetsalget til Pricerunner Cup og Pricerunner Cup Junior i gang!

De to store turneringer blev annonceret imellem jul og nytår, og selvom der stadig er små 2 måneder til turneringerne, så startes billetsalget nu sådan der kan sikres en plads.

Køb billet

Til Pricerunner Cup vil der være mulighed for at købe billet til 4 forskellige starttider – der er ikke den store forskel på hvilken man vælger, men vi kan bare ikke have alle mand til at starte på samme tid. I slutspillets 1. og 2. runde vil man dyste internt mod folk fra egen starttid, men derefter blandes de resterende deltagere. Der kan således være en ide i at købe til forskellige starttider hvis man ikke ønsker at risikere at møde sin kammerat for tidligt i turneringen.

Til Pricerunner Cup Junior vil der være mulighed for at købe billet til 2 forskellige starttider.

Når billetterne købes, er det muligt at indtaste et ønsket spillenavn, og det betyder at du kan stille op under det navn du fx. spiller med normalt online, eller hvad nu lige du synes er smart – det er selvfølgelig også helt ok at der bare bruges ens fulde navn.

Læs mere om turneringens struktur og regler

Plakat

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.