Odense Boldklubs Lasse Bækkelund gik lørdag hele vejen til årets første store FIFA-turnering. Vi har indsamlet en reaktion fra den glade vinder.

Lasse Bækkelund kunne lørdag give sig selv endnu mere blod på tanden for den kommende sæson, da han formåede at gå hele vejen til Elgiganten FIFA Tour #7 i Hørsholm.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der stÃ¥rOdense Boldklub-spilleren gik først videre fra sin gruppe med maksimum point, hvorefter han ikke så sig tilbage og dermed gik hen og vandt sine resterende kampe i turneringen mod et stærkt felt af modstandere, der blandt andet inkluderede Jacob ‘Esser’ Esholm, Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og ikke mindst Alen ‘Arrow’ Barakovic i finalen.

Det blev Niklas ‘N1ller’ Jakobsen, der tog sejren i bronzekampen over turneringens anden Niller, som sluttede på fjerdepladsen.

Vi har efterfølgende fanget vinderen til en snak om turneringen og starten på FIFA-sæsonen.

Det er selvfølgelig vigtigt at markere sig fra start og vinde årets første store head-to-head-turnering. Det viste det niveau, jeg gerne vil være på, og jeg håber bare, at det kan blive ved,” fortæller Bækkelund, der herefter udpeger den sværeste kamp for ham i turneringen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der står

Altså, jeg synes alle mine fem knockoutkampe var svære. Jeg vandt kun med ét mål i dem alle sammen, men det var selvfølgelig finalen mod Arrow, der var den sværeste, da vi havde mødt hinanden for under en uge siden og derfor havde lært hinandens spil lidt at kende,” siger han og viser yderligere i det næste svar, at motivationen for succes er genfundet hos fynboen.

Udover mit packluck har min start været over al forventning. Jeg er gået ind til det her FIFA med målsætningen om at være den bedste, men der skal arbejdes videre hver uge, for at dette mål skal opnås.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, tekst

Dertil må høje forventninger naturligvis følge med. For Bækkelunds vedkommende bukkes der dog under for de vilde hold, som de fleste konkurrencedygtige FIFA-spillere mere eller mindre har tilkøbt sig til vha. FIFA-points.

Mine målsætninger for sæsonen er at præstere godt i heah-to-head-turneringer. Jeg har et elendigt hold i FUT i forhold til alle de andre spillere, så derfor synes jeg ikke, jeg kan forvente noget af mig selv på den front. I eSuperligaen forventer vi en top 8, og hvis playoff så er med super accounts, så mener jeg, at Claes og jeg har chancen for at gå hele vejen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.