Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund var igen mødt op til plusturneringen på Sports-Gaming efter sin sikre turneringssejr i søndags, og denne gang skulle han og de andre spillere så vise deres værd med hold fra de næstbedste rækker i spillet. Udover Bækkelund var store spillere som eSpumas Marcus Kok, Chiefs of Copenhagens Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, Nordjyden Andreas ‘Sama‘ Schou, FIFA Team Copenhagens Paw ‘Wap‘ Bertelsen og stortalentet Mohamad Al-Bacha også mødt op til turneringen, som dermed var præget af et rigtig godt niveau.

Gruppespillet bød ikke på de helt store overraskelser, udover FIFA Team Midtjyllands Jacob ‘Noerlen‘ Noermarks exit fra en tæt gruppe, hvor Nicklas ‘Niller27‘ Stensgaard og Marcus Kok spillede sig videre.

Allerede i kvartfinalen opstod en kæmpe overraskelse, hvor Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg måtte udgå af turneringen efter at have forladt kampen i vrede, da han kom bagud til Oliver Petersen. Derfor stod den ene kvartfinale mellem Oliver Petersen og Marcus Kok, som vandt over Paw ‘Wap‘ Bertelsen efter golden goal. Den anden semifinale stod mellem Lasse’ Kongen‘ Bækkelund og Mohamad Al-Bacha, som slog henholdsvis Anders 002 og Niller27 ud af kvartfinalerne.

Finalen stod mellem Marcus Kok, som vandt 3-2 i semifinalen, og Lasse Bækkelund, der vandt sin semifinale med 2-0. Trods et tungt pres fra Bækkelund kunne Kok efter 25 minutter bryde igennem og gøre det til 1-0, men der gik ikke mere end 2 minutter, før Bækkelund udlignede på straffe. Bækkelund fortsatte det solide pres og havde kontrol over kampen, men med 35 minutter igen kom Kok til baglinjen og fandt Jerome inde i boksen, som headede eSpuma-spilleren foran. Bækkelund svarede dog igen efter 20 minutter og dermed skulle kampen i golden goal for at finde en vinder, hvor det vindende mål først blev scoret efter 82 minutter ved Bækkelunds gennembrud, som derfor kunne kalde sig vinder af turneringen. Bronzefinalen blev vundet af Oliver Petersen.

Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund bringer sig derfor endnu mere i front på ranglisten, hvor han nu ligger på 60 point, mens den nærmeste forfølger, Marcus Kok, ligger på 35 point.