Vi hørte for ikke forfærdeligt langtid siden om Lasse Bækkelund´s fine start på Gfinity i 2015, men i dag tager vi mere fokus på en af de mange andre danskere med flotte resultater på siden, nemlig verdensmester, August ´Agge´ Rosenmeier.

Han vandt blandt andet en af deres Ultimate Team turneringer forleden, og kunne hive 1000 kroner hjem. Et par sejre er det allerede blevet til i starten af året for Agge som vi nok skal se mere til fremover på Gfinity.

Vi spurgte indtil hans mening om Gfinity i dette interview:

“Først og fremmest tillykke med sejrene. Hvad betyder det for dig at få gode resultater på online-scenen på sider som f.eks. Gfinity?”

“Tak skal du have. Det er da fint at vinde gfinitys turneringer da niveauet derinde er fint, men tror ikke jeg kan tage så meget med andet end de 1000 kr ish.”

“Hvilke forventninger har du til resten af året på Gfinity?”

“Har ikke som sådan nogle forventninger med gfinity da det blot er vedligeholdelse af ens FIFA niveau, men går da efter at vinde når jeg spiller.”

“Du vandt jo seneste turnering med dit Ultimate Team hold. Hvad synes du om, at Ultimate Team er begyndt at fylde en større del af online Fifa?”

“FUT er stortset mere populært end H2H så det er da meget sjovt at man kan væksle lidt mellem de to ting – det er bestemt et fint tiltag.”

 

Husk at du også kan vinde store pengepræmier her på Sports Gaming ved at tilmelde dig Sports Gaming Plus. Der er allerede ny turnering på tirsdag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.