August ‘Agge’ Rosenmeier vinder anden og sidste onlinekvalifikation om en plads til Continental Cup i Paris efter svær finale mod svenske Simon ‘Zimme’ Nystedt.

Lørdag aften vandt Daniel ‘Dingo’ Kristensen den første af to nordiske onlinekvalifikationer til Continental Cup i Paris, der er en officiel EA Sports Global Series-partner.

Efter en dominerende første turnering fra de danske FIFA-spillere, blev det i anden omgang igen til dansk sejr, eftersom August ‘Agge’ Rosenmeier søndag aften bookede sin billet til turneringen, som afholdes i mellem den 26. til 30. oktober under Paris Games Week.

På sin vej til finalen lykkedes det blandt andet Agge at slå modstandere som Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Frederik Fredberg og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg i semifinalen.

Afslutningsvis rundede Team North-spilleren en velspillende turnering af med en yderst vigtig sejr over den svenske AS Roma-repræsentant Simon ‘Zimme’ Nystedt, der ifølge danskeren spiller uhyggelig godt på nuværende tidspunkt.

Trods de mange kvalifikationskampe henover weekenden formåede Agge i mellem turneringskampene under ventetiden at færdiggøre sine Weekend League-kampe, der på imponerende vis ikke bød på ét eneste nederlag for anden weekend i træk.

Som sagt så mange gange før, en utrolig solid start fra den rutinerede FIFA-spiller, der derimod ikke var alene om at gå 30-0 i denne weekend.

Det lykkedes nemlig også både Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg at udrette samme store bedrift i en veloverstået weekend for de konkurrencedygtige danske FIFA-spillere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.