Copenhagen Games har altid fået en masse fin omtale i udlandet, og specielt spillere fra de andre skandinaviske lande har et særligt knyttet bånd til dette store event. Det så vi blandt andet sidste år, hvor svenske Lucas ‘Afro’ Wallman gik hele vejen i turneringen.

Ved sidste års event i Øksnehallen stod Lucas ‘Afro’ Walmann tilbage med guld-pokalen samt 10.000 kroner. På det tidspunkt repræsenterede han det danske Tricked eSport, men lige pt. står han uden et hold. Det er dog ikke noget, der burde kunne være det helt store problem for Afro, som ser brandvarm ud. Senest blev det til en flot 3. plads ved Play Like a Legend i London, men udover det har han også spillet sig frem til andre store præstationer på Gfinity’s website i deres mange online-turneringer.

Nu skal Afro så være klar til at forsvare sin titel ved årets Copenhagen Games, og forventningerne var høje:

“Mine forventninger er at forsvare min titel. Jeg føler at jeg er den største favorit til at vinde, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at bringe guldet med hjem for andet år i træk. Jeg ser virkelig frem til at konkurrere. Min seneste turneringen i Danmark var noget af et godt visit, og jeg kommer direkte fra en god turnering i London (Play Like A Legend).”afro

Afro havde også sit bud på top 3, hvor han igen lagde mærke i, hvor meget han tror på sine egne evner:

“1. Afro – Den bedste spiller blandt deltagerne.
2. Erikzzon – Min træningspartner, og kommer direkte fra en stor præstation ved Aalborg Open. 
3. Primeturbo – Sidste års andenplads, vil prøve at udnytte hjemmebanefordelen, og gøre alt hvad han kan for at det bliver en dansk sejr dette år.

Outsiders: Zimme and Bacha”

Herefter vurderede han forskellen mellem de danske og svenske spillere overordnet:

“De danske spillere er gode. Jeg vil sige, at Danmark har flest gode spillere, men Sverige har de allerbedste to.”

Og til sidst gik snakken hen mod, hvorfor han lige nu stod uden et hold:

“Jeg forlod Tricked eSport for nogle måneder siden for at søge noget nyt. Jeg fik et par super gode tilbud, men enten jeg selv eller dem valgte at trække sig i sidste ende af forhandlingerne.”

 

Om sidste års vinder kan genvinde titlen, bliver interessant at følge, og kampen mellem Danmark og Sverige skal i hvert nok også blive spændende igen i år.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.