For nogle uger siden, annoncerede vi en ekstra kategori på ranglisten på grund af de store EA turneringer i år, og nu er vi klar med endnu en ændring til ranglisten.

Juryen bag ranglisten førsøger hele tiden at optimere på tingene og gøre ranglisten så retvisende som muligt – derfor kommer der også nu nogle ændringer til hvordan der uddeles point til 2v2 turneringer. Der har igennem en længere periode været debat omkring hvordan 2v2 turneringer skal give point i forhold til 1v1 – nogle har ment at de overhovedet ikke skulle give point, og andre har ment at der skulle være en separat 2v2 rangliste.

I juryen er disse ting også blevet diskuteret løbende, og der er enighed om at vi gerne vil have 2v2 turneringer til at være en del af ranglisten, og at en separat 2v2 rangliste ikke vil være hensigtsmæssigt da folk skifter partnere ofte, og så ville det alligevel blive en individuel rangliste på en måde. I juryen har der været enighed om, at pointfordelingen til 2v2 turneringen skulle revurderes sådan man ikke udelukkende kan få en god placering på ranglisten igennem 2v2 turneringer, og derfor er der blevet besluttet nedenstående som træder i kraft pr. dags dato.

Point i 2v2 turneringer fordeles ud på begge holdkammerater- halvden til hver.

Som det har været indtil nu, så har eksempelvis en kategori 4 turnering givet 1500 point til vinderen i 1v1 men 1500 til begge holdkammerater i 2v2 – altså dobbelt så mange point på højkant i 2v2. Dette finder vi ikke hensigtsmæssigt. Derfor vil det være sådan fremadrettet, at en kategori 4 turnering i 1v1 fortsat giver 1500 til vinderen men i 2v2 gives der 1500 til vinderholdet – altså 750 til hver spiller.

Vi håber at denne ændring kan være med til at gøre ranglisten endnu mere retvisende – alle nuværende resultater og point bevares, og forfalder som altid efter de 24 måneder. Ændringerne sker fremadrettet pr. 24/11 – 2016.


Ranglistejuryen består af repræsentanter fra Sports-Gaming.dk, Tricked eSport, Wicked Gaming og e-Bold.dk

Ved ønsker om turneringer der skal være gældende på ranglisten, så kontaktes vi igennem Facebook-siden

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *