Om Sports-Gaming.dk

Sports-Gaming.dk er Danmarks største nyhedssite som omhandler det populære spil fra EA Sports, nemlig Fifa, og samtidig er vi en af Danmarks meste aktive turnering- og eventarrangører indenfor eSport og elektronisk underholdning.

Sports-Gaming.dk består af to forskellige elementer som er grundstenen i vores arbejde:

Sports-Gaming.dk ønsker at være den største og bedste nyhedsformidler indenfor Fifa verdenen
Sidens formål er at den skal bruges af jer, det danske Fifa-community, til at viderebringe jeres nyheder. Vi vil forsøge at bringe jer alt det der sker på scenen, og holde jer opdateret med de nyeste nyheder omkring turneringer, online såvel som offline, nye features i Fifa samt interviews med nogle af de største Fifa stjerner i Danmark.

Vi ønsker at være en uafhængig nyhedsside omkring FIFA i Danmark, og derfor vil vi dække alt og alle som er relevante for scenen herhjemme. Derfor modtager vi gerne pressemeddelelser fra sider som afvikler turneringer, fra Fifa Teams, nyhedssider osv. og så vil vi sørge for at dække netop jeres aktivitet.

Sports-Gaming.dk ønsker at afholde Fifa turneringer og andre eSports-events af højeste kvalitet rundt omkring i Danmark
Vi ønsker at afvikle topprofessionelle events rundt omkring i Danmark af varierende størrelser og type. Vi har i 2014 afviklet over 60 events – primært inden for Fifa, men også i spillet Just Dance og mere generelle gaming events. Se tidligere og fremtidige events.

Vores største arrangement til dato, var at koordinere, planlægge og afvikle den danske ESWC kvalifikation i Fifa i samarbejde med CULT Cola, Fanquants.com og Komplett.dk. Nedenfor kan videoen fra turen til Paris ses.

Med ovenstående to arbejdsområder, så har vi nok at se til, og derfor er vi altid ude efter at tilføje personer til vores team. Læs mere under jobs hvis du mener at du har noget som vi kan bruge.

Ønsker du at booke os til en Fifa turnering, et elektronisk event eller noget helt andet, så se mere under booking. Tøv endelig ikke med at tage kontakt hvis der ønske om et samarbejde eller hvis du bare har gode ideer til vores arbejde. Der er også mulighed for at annoncere her på siden, og det kan der læses mere om her.

 

Kristoffer Bjøreng Smedstrup
kristoffer@sports-gaming.dk
Skype: kristoffer.smedstrup

 

Sports-Gaming.dk ejes, drives og håndteres af Next Event