På søndag går det løs til den føste turnering på CULT Cola Fifa Touren. Destinationen er Aarhus, nærmere betegnet Train.

En optakt til en sådan turnering er ingenting værd uden en snak med de 3 top seede spillere.

Der var ingen tvivl om hvem der var den største favorit til denne turnering. Den forsvarende verdensmester og 3x danmarksmester August ‘Agge‘ Rosenmeier. Da vi forsøgte at få en snak med hovedpersonen, havde han desværre ikke overskud til dette, da havde for meget om ørene. Dog er der stadig store forventninger til ubestridte 1. seed.

Seed 2 og 3 var der heller ingen tvivl om. Den eneste tvivl der kunne være, var hvem af disse to spillere der skulle være seed 2 og seed 3. Det er selvfølgelig Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg der er tale om. Vi fik fat i dem begge to til en god snak.

“Hej Lasse
Nu er det snart tid til Aarhus open, og den første turnering på Fifa Touren. Hvad er dine egne forventninger, ovenpå en overbevisende sejr til Pricerunner cup?”

“Hej søde
Jeg kommer til Aarhus for at hygge mig og have det sjovt, men endnu engang, så håber jeg at overleve 2. gruppespil, som er lidt af en dæmon for mig, men hvis jeg først kommer videre derfra og spiller op til mit bedste, så kan alt ske!”

“Du virkede enormt skarp på Falster. Hvor meget får du trænet op mod Aarhus open?”

“Ikke så meget, som jeg havde håbet på. Jeg fik egentlig heller ikke den bedste forberedelse til Falster, men offline træningen dagen før gjorde udfaldet. Så det håber jeg kommer til, at være en afgørende faktor igen. Udover det så skal jeg spille en hel masse ps3 i løbet af ugen, så jeg kommer ikke særlig godt forberedt til turneringen.”

“Du nævner selv at du er lidt nervøs for 2. Gruppespil. Hvordan har du tænkt dig at gribe tingene an på Søndag?”

“Jeg vil forsøge, at spille mit eget spil, og ikke lade mig gå på af det pres, som mange andre folk giver mig. Jeg skal forsøge at holde momentum, og lade være med, at give initiativet væk til modstanderen. Det handler selvfølgelig selvfølgelig også om lodtrækning, men jeg tror på det!”

“Kan du give er bud på, hvem du mener der ender i top 3?”

“Agge er helt sikkert i min top 3. Udover ham, så tror jeg, at Iver, Wahed og Lars kommer til, at kæmpe om de resterende topplaceringer Jeg har også et godt øje til den rutinerede ræv, Noerlen, og til sidst så håber jeg, at nogle af tRICKED spillerne + Corell kommer langt.”

Også Lars havde tid til en lille snak:

“Hej Lars.
Nu nærmer Aarhus Open sig. Hvad er dine forventninger til dig selv?”

“Forventer jeg går hele vejen. Min offline form det seneste halve år har vist sig at være på meget højt niveau, hvis man tager TEX fra, hvor jeg var en masse forskellige hold pga. ESWC så har jeg fået en finale plads i samtlige turneringer jeg har været med til på dansk jord, så jeg ser mig selv som favorit med Agge og Bækkelund.”

“Din seneste sejr til de midtjyske mesterskaber vidner om din stærke form. Hvor meget får du trænet op mod Aarhus Open?”

“Nu var min seneste sejr i søndags til Oslo Cruise, hvor jeg vandt over Barnewitz. Men som sagt før, så ser offline formen stærk ud og lad os se om det bærer frugt eller om jeg skuffer. Alt kan ske i Fifa og fodbold, men jeg har løftet min mentalitet til nye højder, som gør mig i stand til at lave sindsyge comebacks. Online er jeg elendig i år, men når det er offline, så forventer jeg at vinde”

“Hvordan har du tænkt dig at gribene tingene an på selve dagen?”

“Som jeg plejer. Snakke med folk og hygge mig, for det er egentlig det som events handler om, at have det socialt hyggeligt og sjovt. Jeg er ikke så interesseret hvad præmierne ligger på, men derimod at vise jeg er den bedste, som jeg enormt gerne vil være. Håber jeg kan vise det på søndag.”

“Til sidst, kan du så give et bud på din top 3 til turneringen?”

“1. Mig selv: Jeg tror simpelhent på jeg kan overraske alt og alle og slå både Lasse, Wahed, Agge osv. Så håber jeg kan gå hele vejen.”

2. Lasse Bækkelund: Han har fundet nøglen til at skyde i spillet og med hans 5 def og med den skarphed i skudene, så bliver Lasse en kæmpe udfordring, men jeg håber jeg kan spille ligeså godt som jeg i perioder gjorde imod ham i Herning.”

3. August “Agge” Rosenmeier: Han har ikke spillet så meget på det seneste og han virker modsat Lasse ikke skarp i skudene. Dog er Agge den suverænt bedste spiller i Danmark og spiller fodbold. Jeg drømmer om at kunne spille på samme måde som ham, men har bare ikke forståelsen og evnerne til det, desværre.”

 

Det bliver hvert fald spændende at følge disse 3 spillere på søndag til et brag af en turnering!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.