Der var onsdag aften lagt op til et brag af en kvalifikationsturnering til CULT Cola Aalborg Open, som finder sted denne lørdag den 30. maj. Med hele 44 deltagere, var det mere end det dobbelte af hvad der normalt er til de ugentlige SG Plus-turneringer, men det var dog også med adgang for alle. Her blev det den unge Viktor Skjoldbjerg Naur som endte med at tage sejren i finalen mod Nikolaj Knudsen med 1-0, foran et ellers stort felt af favoritter.


Viktor Skjoldbjerg Naur havde selv et mere eller mindre roligt gruppespil, hvor han gik videre med 7 point i forholdsvis nem gruppe taget navnene i betragtning. Det blev i slutspillet dog mere interessant, da han på sin vej dertil først slog Mads ‘ProBisgaard’ Bisgaard med 6-4, Frederik ‘Fredberg2013’ Fredberg med 3-4 hvorefter han sluttede sin vej til finalen af med bravur, da han slog en af Danmarks bedste online FIFA-spillere, Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha med 1-0, som ellers selv havde haft en fremragene turnering med en målscore i gennem hele turneringen på 17-2 over 6 kampe.

Det lykkedes os at få et interview med Viktor Skjoldbjerg Naur efter hans sejr i finalen:

Efter nogle imponerende sejre over nogle gode FIFA-spillere, kunne du i dag tage sejren i vores kvalifikationsturnering til Aalborg Open på lørdag. Hvad er dine tanker til aftenens turnering?
“Jeg syntes, at jeg spillede rigtig godt her til aften, undtagen lige i gruppespillet. Der syntes jeg Ikke lige det kørte så godt, men da jeg så kom videre til knockout-fasen spillede jeg rigtig godt. Og så at jeg vinder det hele var helt fantastisk, det havde jeg slet ikke regnet med.”

Du slog blandt andet Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha, som regnes for at være en af Danmarks bedste online-spillere med 1-0. Var det et selvtillidsboost til finalen?
“Ja, det var helt klar et selvtillidsboost, op til finalen. Al-Bacha spillede rigtigt godt, og det var en meget nervepirrende kamp, der kunne have gået begge veje.”

Finalesejren gav dig en billet til Aalborg Open, hvor der er store præmiesummer. Er det noget som du forventes at deltage i på lørdag?
“Jeg kan desværre ikke komme til Aalborg på lørdag, selvom jeg rigtig gerne gad derop.”

Slutteligt, hvem tror du selv ender i top 3 til CULT Cola Aalborg Open på lørdag?

1. Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha

2. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund

3. Lars ‘Primeturbo’ Korreborg

Stort tillykke til Viktor Skjoldbjerg Naur med hans sejr i dag, som giver ham en billet til CULT Cola Aalborg Open, samt en ramme CULT Cola!

Husk at du vil kunne følge hele turneringen og optakten, som allerede er i gang, herinde på Sports-gaming.dk, og vi ses til et brag af en turnering i Aalborg på lørdag.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *