Bag denne låge har vi kigget ud over landets grænser og søgt over til Sverige, hvor dagens person skal findes. Hans går under navnet Zimme og spiller i dag for Lemondogs.

For et år siden var der ikke mange danskere, som kunne nikke genkendende til navnet Simon ‘Zimme‘ Nystedt, men sådan er det ikke længere. Efter flere stærke præstationer i både Sverige og Danmark har den unge svensker vist sig frem som en af de bedste spillere i Skandinavien, og dette er muligvis kun begyndelsen, hvis man tænker over, at han blot er 15 år gammel.

zimme1

8. november var Zimme taget til København, hvor han vandt Copenhagen Open

Offline-eventyret startede tilbage i foråret, hvor Zimme formåede at kvalificere sig til de svenske mesterskaber, hvor kun 8 spillere kommer med. Det stoppede dog ikke her, da han i Clan eSpuma-trøjen formåede at gå hele vejen til finalen, som blev spillet ved Dreamhack summer. Dette gjorde han vedførst at slå Lucas ‘Arfo‘ Wallman og derefter Lukas ‘Lukasinho‘ Gummesson. I finalen stod han over for Simon ‘Erikzzon‘ Eriksson, som endte med at vinde samlet og dermed kunne kalde sig svensk mester. Zimme måtte derfor nøjes med titlen som Sveriges næstbedste spiller, men kunne dog tage en kæmpe oplevelse med sig.

I Danmark har vi dog også fået prøver på Zimmes talent. Første gang var ved CULT Cola Odense Open, hvor det blev til en lille skuffelse for Zimme, der kun endte i top 32 efter nederlag på hele 5-0 til Sebastian ‘UkendtMand‘ Pirad. Det stoppede dog ikke Zimme fra at dukke op igen, og i november måned tog svenskeren så revanche på den danske scene ved at gå hele vejen i CULT Cola Copenhagen Open. Dette var starten på en god november, for få uger senere vandt han Gothenburg Games, som gav ham cirka 4.000 danske kroner, og disse kunne han dermed lægge oveni de 10.000 kroner, han vandt til Copenhagen Open.

Vi har snakket med den uge svensker om året, der er gået samt forventningerne til næste år:

“Hvad synes du om dit FIFA-år i 2015?”

“Jeg synes, at mit FIFA-år har været fantastisk! Jeg har taget turen fra at være en normal FIFA-spiller, som spiller for sjov, til at blive en professionel FIFA-spiller.”

“Hvad har været den største oplevelse for dig i 2015?”

“Min største oplevelse i dette år var i sommer da jeg endte på 2. pladsen til det svenske mesterskab, som kaldes Esportsm. Det et min største oplevelse, fordi det er den største af alle de turneringer, jeg har deltaget i, og at jeg blev nummer to i den turnering er bare vanvittigt”

“Hvad forventer du så af år 2016? Hvordan skal du forbedre det i forhold til år 2015?”

“Jeg tror, at jeg kan forbedre mine resultater meget i år 2016. Det kan jeg fordi jeg er startet godt ud med FIFA 16. Jeg har vundet CULT Cola Copenhagen Open og også vundet Gothenburg Games. Jeg har også spillet godt på Gfinity, så jeg tror, at jeg kan forbedre mig meget i 2016.”

I løbet af 2015 var Zimme tilknyttet danske Clan eSpuma, men det var umuligt for holdet at holde på stortalentet, og tilbage i sommer måtte Nick Apel derfor se ham tage videre til svenske Lemondogs, hvor han stadig spiller sammen med den tidligere FIFA Team Fyn-spiller, Emanuel ‘Xit‘ Svanung.

Følg med i morgen, hvor vi åbner næste låge af dette års julekalender.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *