Han har vundet en udenlandsk turnering, repræsenteret tre store hold i 2015 og indtager på nuværende tidspunkt 2. pladsen på den danske rangliste. Bag dagens låge har vi Lars ‘Primeturbo’ Korreborg.

Det har været et blandet 2015 for Primeturbo, som både har ramt gode og dårlige perioder i løbet af året. Det hele startede ud med et finalenederlag på 7-1 til Pricerunner Cup tilbage i februar, men kort efter blev det til revance ved Midtjyske Mesterskab, og senere vandt han så sin første internationale titel ved Audi Cup i Køln. Herefter er det ikke meget, vi har set til Primeturbo, indtil for en måned siden, da det blev til en 4. plads ved Copenhagen Open efter en flot spillet turnering, hvor uheld i semifinalen holdt ham fra at få chancen for endnu en turneringssejr.

Primeturbo startede året ud med at være en del af Chiefs of Copenhagen, som midt i februar blev overtaget af Copenhagen Wolves. Dette blev dog ikke det ophold, som Primeturbo kunne håbe på, og efter blot et halvt år på FIFA-scenen, kastede Wolves håndklædet i ringen for anden gang, og dermed stod han igen uden et hold. 13165
Dette blev dog ændret i oktober måned, da Wicked Gaming annoncerede deres nye lineup, og her fandt man netop Primeturbo som spillende manager og samtidig med en rolle hos de unge talenter hos samarbejdsklubben, FIFA Team Copenhagen.

Vi har snakket med Primeturbo om 2015 og om hans fokus for fremtiden:

I 2015 har du bevaret din plads på ranglisten og har set god ud ved flere turneringer. Hvordan føler du, at året har været?

2015 har været året, hvor jeg fik min første internationale sejr. Det var året, hvor jeg har præsteret bedst, men det er også året, hvor lysten til at spille Fifa er faldet markant. Selvom jeg har fået så meget succes, så irriterer det mig at jeg ikke bliver bedre end det. Der har været stor frustration over både FIFA 15 og FIFA 16. De lovede balance i FIFA 16, hvilket vi startede ud med i Early Access udgaven, men ligesom sidste år, så brokker folk sig over, at forsvaret er for OP, og så laver EA en patch, som gør, at de løber fra det, de lover. Balancen er fuldstændig forsvundet, og forskellen på FIFA 16 og FIFA 15 er kun at pace er nedgraderet en smule, og at der er straffe på alt. Det er ting, der gør, at jeg mister lysten til FIFA, uanset om det går godt med mig eller ej, det er frustrerende at se på generelt i FIFA. Derfor kan jeg konkludere at jeg er den dansker der har præsteret næstbedst offline i år, hvor jeg blev den anden dansker med en international titel, og den titel vil jeg gerne dele med Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, da det var vores sejr, ikke kun min. Men det blev også et år, hvor jeg er begyndt at sejle fuldstændig online, og hvor jeg faktisk ikke engang har en chance for at vinde en turnering. Håber at jeg fortsætter takterne fra Copenhagen Open og bliver en meget bedre FIFA spiller, som spiller attraktivt boldbesiddende fodbold, selvom jeg ikke vil tøve med en hurtig kontra. Det kræver træning, og jeg håber at få alle aspekter i den stil, jeg gerne vil spille, på plads.”

“Samtidig med dit eget spil og holdet Wicked Gaming, så har du også et arbejde at gøre med FIFA Team Copenhagen og de unge drenge. Hvad er det, der motiverer dig til at gøre en indsats i jeres samarbejdsklub?”

lars

Rights: Morten Skovgaard Photography, EA SPORTS Danmark

Jeg har en drøm om at blive fodboldtræner i den virkelige verden. Jeg elsker at udvikle og hjælpe unge frem. Jeg er altid på udkig efter unge talenter, som gør det godt, og hvis jeg ser en, jeg er imponeret over ift. nogle kriterier, så kan jeg sige til Jannick, at han skal holde øje med dem. Man skal dog opfylde nogle kriterier for at komme på holdet, og det er ikke kun på ens FIFA niveau, jeg kigger også meget efter det personlige og mentale aspekt hos talenterne. Jeg har personligt nogle tanker om at tage kontakt til 3-4 udvalgte unge talenter, som jeg ser en fremtid ved og hjælpe dem med at forbedre både deres mentale og spillemæssige niveau, så de i fremtiden kan udfordre verden, så vi i Danmark kan bibeholde noget af den status, som August ‘Agge‘ Rosenmeier har givet os. Det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, men jeg vil utrolig gerne hjælpe de unge, så vi får muligheden for at gøre vores community til det stærkeste i verden. I forhold til talentudvikling, vil jeg kigge på HVB E-Sports. I deres fodboldklub har de FIFA arrangementer til de unge børn, og d. 20-22 november afholdte de en FIFA-skole for de helt unge, hvilket jeg syntes er et helt fantastisk initiativ, og hvis jeg på et tidspunkt kunne hjælpe dem med noget, så vil jeg aldrig sige nej. Det er virkelig et flot og stort projekt, de er igang med at bygge op. Men for at komme tilbage til FTC, så har jeg stor klubfølelse for det hold, Jannick og David er skyld i at jeg står, hvor jeg står i dag, og derfor vil jeg altid ligge kræfter i FTC og Wicked Gaming. Begge har gjort et stort arbejde, og selvom FTC er klart det bedste hold at tage hen til, hvis man vil udvikle sig som spiller. Jeg elsker det her hold, og vi har i mit hoved det bedste hold i verden. Ikke spiller for spiller, men som hold er vi utrolige, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer.”

“Hvad så med din fremtid? Hvor er du henne, hvis vi kigger et år frem?”

“Min fremtid byder på Wicked Gaming. Lige nu fungerer jeg som spillende manager på holdet, hvilket jeg er super tilfreds med. Mit fokus ligger på at hjælpe de andre så langt som overhovedet muligt samtidig med at jeg selv præstere på et højt niveau. At jeg kan udvikle mine observations evner og kommunikations evner til at hjælpe de andre på holdet, er noget jeg sætter høj pris på, da jeg skal bruge det i fremtiden. Jeg ser mig selv i Wicked Gaming til næste år også. Vi har god støtte fra Hungry og vores nye sponsor Gamers Apparel, og at de gider og støtte vores hold, er noget vi sætter stor pris på i WG. Glæder mig til at se, hvor holdet er om et års tid. Det her hold har et stort potentiale, og jeg håber vi også kan vise det i år. Jeg er i hvert fald 100% klar til at ligge en indsats i Wicked Gaming.”

 

Det bliver altså spændende at se fremtiden, både for Primeturbo, men også for de unge talenter, som han vælger at tage ind under sine vinger. Følg med i morgen, hvor vi kigger på en af dansk FIFAs største entertainere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.