Efter gode takter i torsdagens indledende kampe i gruppespillet, skulle det nu vise sig om de to danske FIFA spillere kunne færdiggøre arbejdet, og kvalificere sig til lørdagens slutspil. Og det kunne de!

Jeppe spillede i formiddagsrunderne, og han var mindst lige så nervøs som i torsdagens kampe, og i første kamp ventede den daværende 1. plads i puljen. jeppe
Jeppe fik smidt nerverne og var foran 3-1 det meste af kampen, og selvom de sidste 20 minutter blev et stormløb mod Jeppes mål, så blev det kun til en enkelt scoring i overtiden og dermed en 3-2 sejr.

I dagens anden kamp skulle Jeppe spille mod 5. pladsen i en direkte duel om at holde sig indenfor top 4, og med en sejr kunne Jeppe sikre sig videre avancement, og efter en dominerende kamp blev det til en sikker 2-0 sejr – imponerende bedrift. I den sidste kamp i gruppen var der ikke andet på spil end at ende så højt i tabellen som muligt, og Jeppe gjorde sit med en 2-1 sejr, men da Allen vandt med 1-0 over franske Brian, blev det “desværre kun” til en flot 2. plads i puljen. Virkelig flot, og nok også lidt overraskende for de fleste. Se live-updates fra Jeppes kampe

August skulle følge op på de imponerende 3 sejre fra torsdagen – vel at mærke uden at lukke mål ind. I første kamp blev det til en noget tøvende start, men vi skal love for at kampen tog fart i 2. halvleg med hele 6 mål og en super fortjent sejr til August på 5-1. Desværre blev der lukket mål ind, men dog på et lidt tvivlsomt straffe.

day2

I den anden kamp mod Iraneren var der lidt nerver på og ingen af spillerne kunne rigtigt få spillet til at fungere. Agge havde det svært med modstanderens
3-5-2, men efter et taktik-skifte i 2. halvleg fik han langt bedre fat. Dog desværre ikke nok til at få scoret, og derfor endte kampen 0-0.

I den sidste kamp var den en direkte finale omkring 1. pladsen i puljen da begge parter lå med 16 point – dog Agge med en bedre målscore og derfor kunne nøjes med uafgjort. Kampen blev spændende og præget af flere fejl, men August kunne heldigvis trække sig ud med en 3-2 sejr og dermed 1. pladsen i puljen, og dermed på papiret en nemmere modstander i slutspillet. Se live-updates fra Agges kampe

Se alle billeder fra ESWC

Lørdag kl. 10.15 starter slutspillet for de danske drenge – først med Jeppe der møder slovenske Elzan “elzanjusufi1107” Jusufi og derefter August der møder sydafrikanske Sattar Hoosein kl. 11.00. Umiddelbart ikke de sværeste modstandere ud fra det kendskab vi har, men modstanderne må aldrig undervurderes! Vi så hvordan Navid gik hen og vandt det hele sidste år efter en 4. plads i puljen. Vi live-opdaterer selvfølgelig fra deres kampe – forhåbentlig bliver det til mange kampe i morgen hvor der spilles til og med semifinaler. Der spilles BO2 i slutspillet – altså samlet målscore efter 2 kampe. Er der stadig lige, spilles en ny kamp af 4 minutter og er der stadig lige efter evt. forlænget spilletid, findes vinderen ved at se på hvem der har haft flest afslutninger – lidt specielt må man sige.